Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

H Επιτροπή Αλληλεγγύης του Δήμου μας καλεί όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν στην προσεχή συνεδρίασή της, την Παρασκευή 27 Γενάρη και ώρα 19.00 στο χώρο της βιβλιοθήκης του Δημαρχείου.
Συμπολίτες, η κρίση μάς αγγίζει όλους μέσα από την μείωση των εισοδημάτων μας, τη συρρίκνωση της αγοράς, την ανεργία, τους συνανθρώπους που περνούν στη φτώχεια και που αυξάνονται συνεχώς...Το κοινωνικό κράτος, αντί να σταθεί αρωγός στους πολίτες του, μειώνεται δραματικά στα πλαίσια της αποτυχημένης πολιτικής της.......... λιτότητας που μας έχει επιβληθεί και τα χειρότερα δυστυχώς δεν θ' αργήσουν να φανούν.

Καθένας μας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Είναι ώρα να συνεργαστούμε, συμπολίτες, να δουλέψουμε για το κοινό καλό επιτέλους, να βοηθηθούμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Η γειτονιά μας, το χωριό μας, ο Δήμος μας θα πρέπει να μπορεί, σαν μια γροθιά, να διεκδικεί το δικαίωμά μας στη δουλειά, στη μόρφωση, στην ψυχαγωγία, στη ζωή.

Το κράτος, συμπολίτες, δεν υπάρχει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών. Υπάρχει από εμάς για εμάς τους πολίτες. Ας πάψουμε πλέον να είμαστε πολίτες-πελάτες. Η Δημοκρατία, για να σταθεί και να απολαμβάνουμε την ειρήνη και την ευδαιμονία, απαιτεί ενεργούς πολίτες, με άποψη και δράση στα κοινά.

Συμπολίτες, σας περιμένουμε να μας μεταφέρετε τις απόψεις σας, τα ιδιαίτερα προβλήματα του χώρου σας και τις προτάσεις σας. Όλοι μαζί μπορούμε ν' αλλάξουμε αυτή τη κατάσταση!


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Μανώλης Λυκουρόπουλος: 6976436390

Λευτέρης Βερύκοκκος: 22850-23309

Αναστασία Περιστεράκη: 6984163334/22850-24382

Σοφία Σπανέλη: 6984623239
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ε...ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΝΟΨΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΝΑΞΙΩΤΗ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ;; ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.. ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΕΜΟ . ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΑΝ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ