Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

Απόλυτη η αποτυχία του Μνημονίου - Κατέρευσε ο προυπολογισμός του 2011

Κατέρρευσε ο προϋπολογισμός του 2011
Προσπαθούν να μας πείσουν για έναν προϋπολογισμό - του 2012 - τη στιγμή που αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να αναφερθούν στην άνευ προηγουμένου αποτυχία του προϋπολογισμού του 2011.
Αύξηση - και μάλιστα τεράστια - του ελλείμματος, μείωση εσόδων, τεράστια ύφεση,
Πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργοι, 450.000 χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ εισόδημα, κλείσιμο επιχειρήσεων.
Με 23δις επιπλέον φόρους και χαράτσια ο προϋπολογισμός του 2011 ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!.
Βέβαια μια συζήτηση στη βουλή θα έδινε πολλές απαντήσεις που η........ τρόικα αποφεύγει επιμελώς. Όπως το ποσό που πληρώσαμε σε τόκους. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα θα υπάρχει κατ το 2012 αλλά και τα επόμενα χρόνια. Το 2012 σε προϋπολογισμό 54 δις θα πληρώσουμε 60 δις για τοκοχρεολύσια.
Η μαύρη πορεία που χάραξαν τα τρία κόμματα του μνημονίου συνεχίζεται. Η πλήρης αποτυχία, τους υποχρέωσε να ρίξουν τις μάσκες. Μετά από κωλοτούμπες, υπαναχωρήσεις, υπογραφές και ένα αν ευ προηγουμένου θέατρο, κατέλυσαν και την αστική Δημοκρατία που υποτίθεται ότι ενστερνίζονται.
Η ακροδεξιά συντεχνία επιτίθεται στον λαό με τέτοια μανία, που και το πιο αρρωστημένο μυαλό δεν μπορεί να το εξηγήσει. Η απογοήτευση έγινε οργή, η οργή απορία, όταν έκπληκτοι οι πολίτες έβλεπαν την μανία με την οποία συνέχιζαν τη καταστροφική τους πορεία οι κυβερνώντες. Η οργή έγινε φόβος και ο φόβος πλέον έχει γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ.
Καταστρέφουν τη χώρα χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα. Πέταξαν κάθε δημοκρατικό προσωπείο, καταπάτησαν το Σύνταγμα, έδωσαν τα κλειδιά στις τράπεζες και κατέλυσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Και εμείς; ; Έκπληκτοι "βουβοί και φοβισμένοι αντάμα" περιμένουμε το θαύμα που θα μας σώσει.
Δεν υπάρχει θαύμα. Το θαύμα είμαστε εμείς. Να διώξουμε το φόβο, να σταματήσουμε να κοιταζόμαστε με καχυποψία, να ενωθούμε, να αντισταθούμε ενωμένοι, να τους στείλουμε στο διάολο .. πριν μας στείλουν στη κόλαση.
Aπό το http://kepparou.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :