Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

Εκλογές στις 18 Μαρτίου;

REPORTER
Το ενδεχόμενο μικρής παράτασης του χρονικού βίου της κυβέρνησής του, με τη μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών για τις 18 Μαρτίου, φαίνεται να εξετάζει ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η «Real News».
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το σχετικό χρονοδιάγραμμα για τις περαιτέρω πολιτικές εξελίξεις εκτιμούν ως περισσότερο ρεαλιστικό οι συνεργάτες του Λουκά Παπαδήμου, προκειμένου να ολοκληρωθούν χωρίς παρενέργειες οι εκκρεμότητες που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, με την οριστικοποίηση της 6ης δόσης, την........ έγκριση της Συμφωνίας των Βρυξελλών της 27ης Οκτωβρίου από το Κοινοβούλιο, και την υπερψήφιση του προϋπολογισμού του 2012, ο οποίος κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Υπενθυμίζεται ότι στις συζητήσεις μεταξύ των επιτελείων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τη συμφωνία των δυο κομμάτων περί συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας, είχε αποφασιστεί να διεξαχθούν οι εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

Μια ημερομηνία στην οποία με έμφαση έχει επιμείνει έκτοτε ο Αντώνης Σαμαράς, σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις του, επισημαίνοντας με νόημα ότι συνιστά δικλείδα ασφαλείας, προκειμένου να μην υπάρξει κοινωνική έκρηξη, και να προκύψει μια καινούρια κυβέρνηση με λαϊκή εντολή, πρόσφατη και ισχυρή.
Από www.statesmen.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :