Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

Newsbomb.gr: Ανανεωμένο και πιο άγριο!

Με νέα εμφάνιση, δυναμικότερο χαρακτήρα και δεσμεύσεις για ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις έρχεται από σήμερα το καινούριο Newsbomb.gr. Η ναυαρχίδα των ενημερωτικών portals της D.P.G. Digital Media μπαίνει στη νέα εποχή με ενισχυμένο ειδησεογραφικό επιτελείο, νέες συνεργασίες, περισσότερες δυνατότητες και πιο άγρια προσέγγιση.
Νέες Στήλες
Το ανανεωμένο και πιο....... άγριο Newsbomb.gr αλλάζει και πάλι τα δεδομένα. Ο Χάρης Λαζαρόπουλος φέρνει το Πολιτικό Βαρόμετρο στοπροσκήνιο: κάθε εβδομάδα αξιολογεί και ζυγίζει προσωπικότητες της πολιτικής, ανάλογα με τις δημόσιες δηλώσεις τους. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας με το δικό του αιχμηρό ύφος από το προσωπικό του blog. Ως… πνεύμα αντιλογίας, ο Μένιος Τασιόπουλος αναλύει από το blog του όλα τα θέματα πολιτικής, οικονομίας και διπλωματίας που απασχολούν την κοινή γνώμη. Και, βέβαια, την ανανεωμένη εκδοχή του Newsbomb.gr ενισχύει η έγκυρη ματιά του Γιώργου Χριστοφορίδη.

Νέες λειτουργίες

Το Newsbomb.gr φέρνει νέες multimedia υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Καθημερινά, στις 4μμ μεταδίδει δελτίο ειδήσεων με τα κυριότερα θέματα του 24ώρου, ενώ πρωταγωνιστεί στα μεγάλα γεγονότα με απευθείας μεταδόσεις. Παράλληλα, με τη λειτουργία του web tv ανοίγει ένα νέο παράθυρο άμεσης και διαδραστικής ενημέρωσης των αναγνωστών με οπτικοακουστικό υλικό και τη δυνατότητα σχολιασμού.

Άμεση επικοινωνία

Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να σχολιάσουν κάθε άρθρο του Newsbomb.gr και να δώσουν άμεσα το στίγμα της κοινής γνώμης για τα θέματα της επικαιρότητας.

Επίσης, ο αναγνώστης μπορεί με ένα κλικ να δει όλη την ειδησεογραφία που αφορά σε κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας, ξεχωριστά, για να γνωρίζει τι συμβαίνει κάθε στιγμή στον τόπο του.



Σε 12 μήνες λειτουργίας, το Newsbomb.gr πρωτοστάτησε στην ελληνική σκηνή των media. Κέρδισε τις εντυπώσεις με αποκλειστικότητες, αποκαλύψεις, έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ. Τώρα, περνά σε νέο επίπεδο. Έρχεται ανανεωμένο και πιο άγριο για να ξαναθυμίσει ότι η μαγεία του ρεπορτάζ δεν είναι show. Είναι η δύναμη της αδέσμευτης δημοσιογραφίας. Αυτή είναι η δέσμευση στους 5,5 εκατομμύρια unique visitors και στα 80 εκατομμύρια pageviews από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Από τώρα και κάθε στιγμή, δείτε τα πάντα στο ανανεωμένο και πιο άγριο Newsbomb.gr

Newsbomb.gr : Για να γνωρίζετε αμέσως ό,τι σκάει!!



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :