Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Ο Γιώργος είδε τους εκδότες του “Mega”

Ένα σκηνικό εθνικού θρίλερ υφαίνει με τρόπο μεθοδικό το Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της αυριανής συνάντησης του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αντώνη Σαμαρά, και στο περιθώριο των δραματικών διαβουλεύσεων των εταίρων και δανειστών για την απόφαση περί «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, που αναμένεται να δρομολογηθεί μετά τη έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Έτσι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, και τις δηλώσεις του για την ανάγκη «συμπόρευσης» των...... πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων του τόπου, ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε το βράδυ στο γραφείο του στη Βουλή τρεις από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες του τόπου.

Τους κ.κ. Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και Ψυχάρη, δηλαδή τους τρεις εκδότες που ελέγχουν τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το κανάλι με τη μεγαλύτερη παρεμβατικότητα στον τομέα της ειδησεογραφίας και της πολιτικής ανάλυσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τους εκδότες, ο Πρωθυπουργός φέρεται να τους ζήτησε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την επικαιρότητα, εκτιμώντας ότι σε μια κρίσιμη συγκυρία σαν τη σημερινή, πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές.

Δεν έγινε γνωστό αν οι εκδότες τους εξέφρασαν την άποψή τους για τον ολισθηρό δρόμο στον οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα, με ευθύνη της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, το βέβαιο όμως είναι ότι οι διαθέσεις τους θα φανούν από τη στάση που θα κρατήσει το επόμενο διάστημα το Mega, καθώς και τα έντυπα ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν.

πηγη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :