Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση

Μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί να σωθεί η Ελλάδα.
Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συμβαίνει.
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της η Ελλάδα έχει γεμίσει άπειρες σελίδες με τις περιπέτειές της. Μεγάλες, ένδοξες και περίεργες περιπέτειες, οι οποίες ήταν τόσο εντυπωσιακές, που έγιναν ανάγνωσμα όχι μόνον για τους Έλληνες, αλλά για όλους τους λαούς του κόσμου. Θα υπέθετε κάποιος ότι σε αυτήν τη μακραίωνη πορεία η Ελλάδα θα τα είχε "δει" και θα τα είχε αντιμετωπίσει όλα. Θα....... έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε, λόγω ιστορικής εμπειρίας, να επιβιώσουμε ως λαός στον αυτόματο "πιλότο". Θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε με ένα απλό "λυσάρι" έτοιμων λύσεων. Λογικό είναι αυτό. Η Ελλάδα έχει "δει" έξω από την "πόρτα" της τους πάντες. Έχει "δει" τις πιο ακραίες συμπεριφορές απέναντί της.

…Έχει "δει" τους πιο βάρβαρους και αιμοδιψείς ιμπεριαλιστές να της επιτίθενται με άπειρο μίσος και άπειρη δίψα για το "αίμα" και τη "σάρκα" της …Έχει "δει" τους πιο χαρισματικούς ιμπεριαλιστές της ανθρώπινης ιστορίας να της "επιτίθενται" με "αγάπη" και "θαυμασμό", έχοντας ως στόχο να την "καταπιούν", προκειμένου να "απογειώσουν" τις αυτοκρατορίες τους. Μικροί ή μεγάλοι, διάσημοι ή άσημοι, έμπειροι ή άπειροι του ιμπεριαλισμού, οι πάντες τής έχουν επιτεθεί και από τους πάντες έχει γλιτώσει — αν αναλογιστεί κάποιος τη σημερινή της ελευθερία.
συνέχεια στο.............................http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/10/aples-lyseis-gia-exodo-apo-krisi-1.html
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :