Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2011

- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΣΠΕΡΝΕΙ» ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ «ΘΕΡΙΣΕΙ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!!!

Με οργή και αγανάκτηση η κοινωνία μας αντιμετωπίζει τα πρωτοφανή αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έχοντας χάσει τον έλεγχο, συγκρούεται καθημερινά με όλα τα κοινωνικά στρώματα , εφαρμόζοντας επικίνδυνες και ανερμάτιστες πολιτικές.
Έχει θέσει την ελληνική κοινωνία «υπό διωγμό».
Το πολυνομοσχέδιο που φέρνει αυτή την εβδομάδα προς ψήφιση στη Βουλή:
o Οδηγεί στην εφεδρεία-απόλυση 30.000 δημοσίους υπαλλήλους, όταν επί....... μία διετία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντί να λιγοστέψει το κράτος και τους διορισμούς, ίδρυσε 70 νέες κρατικές δομές , διόρισε 35.000 στο δημόσιο τομέα και αύξησε τις λειτουργικές δαπάνες των υπουργείων.
o Το νέο μισθολόγιο –«φτωχολόγιο» ( παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ ) μειώνει ακόμη περισσότερο τους ήδη «κουτσουρεμένους» εδώ και μία διετία μισθούς, σε ποσοστό 10 έως 40%.
o Το βαθμολόγιο-«ποινολόγιο» οπισθοδρομεί τη δημόσια διοίκηση και πολλαπλασιάζει τον κομματισμό και την αναξιοκρατία.
o Η νέα «φοροκαταιγίδα» εξανεμίζει το εισόδημά μας. Τους τελευταίους 15 μήνες, μας επέβαλαν 17 νέα «χαράτσια».

Ο εργασιακός «μεσαίωνας» επεκτείνεται και στον ιδιωτικό τομέα. Η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων οδηγεί σε «βαλκανιοποίηση» των μισθών.

Η «αγορά» έχει «στεγνώσει». Καθημερινά σε εκατοντάδες επιχειρήσεις , μπαίνουν «λουκέτα».

Ακρίβεια, Ανεργία , Ύφεση είναι τα αποτελέσματα της λανθασμένης σοσιαλιστικής συνταγής που οδηγούν την κοινωνία μας σε μαρασμό και απόγνωση.

Κυβέρνηση και Τρόικα «κλέβουν» τη ζωή μας, μας οδηγούν στην εξαθλίωση και επιβάλλουν ισοπεδωτική ισότητα.

Με σύμμαχο τους τα «παπαγαλάκια» τους και χρησιμοποιώντας βία προσπαθούν να καταστείλουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις και να επιβάλλουν τη σιωπή.

Η συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος. Η παλλαϊκή συμμετοχή και η αποφασιστικότητά μας είναι φραγμός στα επικίνδυνα και αντεθνικά σχέδια Παπανδρέου-Τρόικας.

- ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

- ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :