Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κυβέρνηση και μεγαλοεπιχειρηματίες με πρόσχημα την δημόσια υγεία υλοποιούν την απόφαση, που εδώ και καιρό έχουν πάρει στα πλαίσια του «Καλλικράτη», να ιδιωτικοποιήσουν την καθαριότητα σήμερα και άλλες αρμοδιότητες των ΟΤΑ αύριο.
Σε περίοδο καπιταλιστικής κρίσης τα σκουπίδια και όχι μόνο αποτελούν πεδίο κερδοφορίας για τους μεγαλοκαρχαρίες. Σ’ αυτή τη κατεύθυνση εντάσσεται και η απόφαση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής να...... δώσει σε 3 ιδιωτικές εταιρείες την αποκομιδή.

Η κυβέρνηση έχοντας τις πλάτες της ΝΔ και του ΛΑΟΣ εκβιάζει τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να αποδεχθούν τα μέτρα των μνημονίων και του πολυνομοσχεδίου, απειλώντας με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις.

Ζητούν από τους εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι και να αποδεχτούν τις απολύσεις των συμβασιούχων, τις εφεδρείες των μονίμων, την επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας με τις αυτεπιστασίες και τις ΜΚΟ, την φτώχεια με τα χαράτσια και τις περικοπές.


Όλοι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες , οι νέοι και οι γυναίκες γνωρίζουν πια ότι αυτά τα μέτρα έχουν στόχο από τη μια να φτηνύνει η εργατική δύναμη και από την άλλη να στηριχτεί αποτελεσματικά η κερδοφορία των μεγάλου κεφαλαίου.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και στο Δήμο μας , γιατί είναι αγώνας όλων μας,. για να αποτρέψουμε τα βάρβαρα κυβερνητικά σχέδια, για να μην περάσει ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία της κυβέρνησης.
Εμπρός:

üΝα ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα.

üΝα ανατρέψουμε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου λαιμητόμο.

üΝα ματαιώσουμε τα ακόμη χειρότερα που μας ετοιμάζουν για το 2012, το 2013, το 2014.

Τέλος στις θυσίες για να σωθεί το κεφάλαιο και η ΕΕ.

Όλοι στους δρόμους.


Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ αύριο Τετάρτη 19 του μήνα στις 11πμ στην πλατεία του Παλιού Δημαρχείου στην Παραλία .

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :