Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Συνάντηση Γ. Ανωμερίτη - Ο.ΝΑ.Σ με θέμα το λιμάνι της Νάξου

Με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (ΟΝΑΣ) (Μαϊτό Νίκο, Καλαϊτζή Μανώλη, Κονδύλη Σταύρο, Γιακούμη Ιάκωβο, Καραπάτη Πέτρο, Τσάφου Κατερίνα, Χωριανόπουλο Αντώνη) συναντήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. στον Πειραιά ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) κ. Γιώργος Ανωμερίτης.
Κύριο θέμα της σύσκεψης ήταν, όπως άλλωστε και πρόσφατα με τον Δήμαρχο Νάξου και το Λιμενικό Ταμείο Νάξου, το μέλλον του λιμανιού της Νάξου.
Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης ανάπτυξε τις απόψεις του για να ένα ισόρροπο περιβαλλοντικά και παραγωγικά πρότυπο ανάπτυξης του....... νησιού, του οποίου κύρια Πύλη είναι το λιμάνι. “Με σεβασμό στην ιστορικότητα της πόλης οφείλουμε να συζεύξουμε τον Τουρισμό με τον Πολιτισμό παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.”

Δήλωσε ότι θα βοηθήσει κάθε θεσμικό όργανο προς την κατεύθυνση αυτή, εφόσον όλοι κινηθούν συντεταγμένα, και φυσικά κάθε πρωτοβουλία της ΟΝΑΣ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δε του΄φτασαν φαίνεται τα κλωτσομπουνίδια που΄φαγε, θέλει κι άλλα ο "αντιστασιακός" πασοκάρας. Κοντά βροντά, δε μπορεί κι αυτός και ο Ρήγας θα εμφανιστούν ξανά στο νησί και τότε θα μάθουν από πρώτο χέρι (ή πόδι) τη γνώμη μας για τις πολιτικές τους αποφάσεις, αυτές που μας οδήγησαν σε αυτή τη κατάντια. ΡΕ ΟΥΣΤ!!

Ανώνυμος είπε...

Nai nai kai pigan oi eklektoi tis ONAS na poun me ton anwmeriti ti ginete me to paranomo kai terastio limani tis naxou!!itan kai oi dyo kainourgioii ypopsifioi dhmarxoi tou pasok

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δε γράφει και ένα βιβλίο για το λιμάνι-έκτρωμα που ήθελαν να φτιάξουν στη Νάξο?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΙΤΑ ΜΑΙΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΤΑ @@@@@ ΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.