Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2011

Διακόπηκε αγώνας στο Μεξικό λόγω..... πυροβολισμών!!!! (video)

Πανικός επικράτησε στον αγώνα Santos – Monarcas Morelia για το πρωτάθλημα του Μεξικού, ο οποίος διακόπηκε στο 40′ λόγω δεκάδων πυροβολισμών! Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν κανονικά σε εξέλιξη, άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται. Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, επρόκειτο για συμπλοκή αστυνομικών με μια συμμορία στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της πόλης Torreon, με συνέπεια να σημειωθούν σκηνές αλλοφροσύνης.
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφυγαν τρέχοντας στα αποδυτήρια και οι φίλαθλοι άρχισαν να αναζητούν καταφύγιο πανικόβλητοι. Όταν κατάλαβαν ότι οι πυροβολισμοί έρχονταν από έξω, θεώρησαν ότι ήταν πιο ασφαλές να μπουν στον......... αγωνιστικό χώρο, όπως και έκαναν εκατοντάδες οπαδοί, θέλοντας να αποφύγουν τα χειρότερα.
Όπως εξήγησαν αργότερα οι παράγοντες των γηπεδούχων, ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το στάδιο δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και ανταπέδωσε τα πυρά, με αποτέλεσμα να συμβεί ό,τι συνέβη. Τελικά επικράτησε ηρεμία και οι φίλαθλοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου τις υπόλοιπες αναμετρήσεις που διεξάγονταν ταυτόχρονα για το πρωτάθλημα Μεξικού, προτού σιγουρευτούν ότι μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους…
Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς που προκάλεσαν πανικό σε παίκτες και οπαδούς:

http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2011/08/mexico.jpg
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :