Τρίτη, Αυγούστου 30, 2011

Newsbomb.gr & Newscode.gr πρωταγωνιστούν στην 76η Δ.Ε.Θ.

Με δυναμική, πλήρη και συνεχή ενημέρωση, η DPG Digital Media πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Στην κρισιμότερη στιγμή της εθνικής οικονομίας, εκεί όπου θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον της χώρας, τα δύο μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα του Ομίλου, Newsbomb.gr και Newscode.gr, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή –πιο μπροστά από όλα τα άλλα ελληνικά media- ώστε οι αναγνώστες τους να έχουν προνομιακή πρόσβαση στην πληροφόρηση. Newsbomb.gr και Newscode.gr είναι οι χορηγοί επικοινωνίας της 76ης Δ.Ε.Θ. και παρουσιάζουν –νωρίτερα, εγκυρότερα και πληρέστερα από κάθε άλλον- τις ειδήσεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, τις επιχειρηματικές συμφωνίες, το παρασκήνιο και.... τη συμμετοχή των παραγωγικών φορέων και των επιχειρήσεων στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, το Newscode.gr θα φιλοξενεί ειδική ενότητα (microsite) για τη Δ.Ε.Θ. και όλες τις επιχειρηματικές, οικονομικές και πολιτικές ειδήσεις που έρχονται στο φως κατά τη διάρκειά της, ως τις 18 Σεπτεμβρίου. Επίσης, οικονομικοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, πολιτικοί και διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί δίνουν το στίγμα των εξελίξεων στην οικονομία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ψηφιακών πολυμέσων στη χώρα μας, το Newsbomb.gr προγραμματίζει δύο ειδικές ενημερωτικές εκπομπές με αντικείμενο το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτικό γεγονός της χρονιάς. Την ημέρα που θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός κ. Γ.Α. Παπανδρέου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας και οι συνεργάτες του θα δώσουν το στίγμα των εξελίξεων σε μια ειδική ενημερωτική εκπομπή πριν και μετά τη συνέντευξη. Με καλεσμένους στο στούντιο, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις, το Newsbomb.gr έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ενημέρωση.

Μια ακόμη ειδική εκπομπή θα προβληθεί και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για να μαθαίνετε ό,τι σκάει με εγκυρότητα, αμεσότητα και δυναμισμό, κάντε κλικ στις διευθύνσεις της ενημέρωσης: www.newsbomb.gr και www.newscode.gr .
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :