Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

To Βίντσι επιστρέφει ...


Το Βίντσι επιστρέφει στη γνωστή μαγευτική τοποθεσία, κάτω απ' το Ναό του Απόλλωνα με φόντο την εικόνα της Χώρας. Ο ατμοσφαιρικός χώρος με το δροσιστικό bar και την ξεχωριστή μουσική είναι έτοιμος να σας καλωσορίσει, σηματοδοτώντας και φέτος τον ερχομό του καλοκαιριού !

Opening soon ...



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

16 σχόλια :

Arkoleon είπε...

Ναι και από τιμές... "εγκεφαλικό"!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ , ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ , ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

vlaka arkouli ,na mi sto dinane gia istioploiko na pineis ton kafe sou kai pnixeis ta paidia mas

Ανώνυμος είπε...

nai vre arkouli.exeis faei k polla lefta esy poy vgaineis kathe vrady ekso.

Ανώνυμος είπε...

με το καλό ,καλές δουλειές,καλύτερες τιμές και πιο δυνατά ποτά!μην τσιγκουνεύεστε τη δόση του αλκοόλ...

Ανώνυμος είπε...

MΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !

Unknown είπε...

Αν είχες πατήσει έστω και μια φορά το πόδι σου στο συγκεκριμένο μαγαζί, θα γνώριζες ότι οι τιμές είναι ίδιες και σε αρκετές περιπτώσεις χαμηλότερες σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά της Χώρας και όχι μόνο. Η εμπάθεια, η δυσφήμιση και ο φθόνος ... τα καλύτερά σου !

Ανώνυμος είπε...

καλες δουλειες. τα ποτηρια να μεγαλωσετε,και το μπολακι για τα τσιπς. αυτο που βαζετε ειναι για φυστικια.ευχομαι καλοσυνες.

Ανώνυμος είπε...

as valei oso poto thelei kai osa patatakia thelei,outws i alws o kathenas brosta tou ta vriskei opws strwnei koimatai

Ανώνυμος είπε...

Μην δείχνετε και δω πόσο Ναξιώτες ήμαστε ( εγωπαθείς παρτάκιδες εσωστρεφείς οχαδελφιστές αδιάφοροι βούδια μόνο για κριτική του καφενείου κακόζαβοι ικανοί μόνο για το κακό του διπλανού μας) το τέλος της Ελλάδας ήρθε μόνο με αλληλεγκίη και αλληλοβοήθεια θα βγούμε κάποτε από αυτόν τον βούρκο. Εμείς εν τούτοις χαιρόμαστε που καταστρέφετε ή να μην πετύχει να επιβιώσεις ο δίπλα μας και το νησί γενικότερα .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΛ ΧΑΛΙΑ.
ΩΡΑΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΞΗ ΜΠΡΑΒΟ.
ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Πατε και καμια βολτα απο αλλες πολεις να παρετε ιδεες τι προσφερουν μαζι με το ποτο (7 ευρω βεβαια), π.χ στη Λαρισα. Και αν δε μπορειτε να πατε, ρωτηστε κανενα φοιτητη να σας πει. Καν'τε τη διαφορα για να δουλεψετε καλα.

Ανώνυμος είπε...

Υπεροχα ειναι ολα και σε σενα αν σ αρεσει καλυτερα η Λαρισα πηγαινε εκει για τα ποτα σου, δεν σε εβαλαν με το ζωρι να πας βιντσι,Εμας μας αρεσει τα βρισκουμε ολα αριστα και παμε

Ανώνυμος είπε...

καλαμπακα. μπυρα με μια πιατελα λουκανικοπιτσομπεικονκομματακια , 6 ευρω σε φοβερη καφετερια κατω απο τα μετεωρα. πηγαινετε να δειτε,δραμα,καβαλα, τι και ποσο σερβιρουν. για ορισμενους η αρχη και το τελος του κοσμου ειναι η ναξος.

Ανώνυμος είπε...

re palikaraki trexe ekei gia mpyra loukanika pitsakia kai olou tou kosmou t agatha,i naxos mas einai omorfi emas mas aresei an esy den ti vriskeis pigene ekei sta vlaxia fae pies gamise kai oti allo thes kane, mi katakrineis kai vgazeis holi gia tous dopious epiheirimaties de se anagase kanenas na tous protimiseis

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΔΥΟ ΓΑΔΑΡΩ ΑΧΕΡΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς;;; ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ. ΤΗ ΝΑΞΟ ΜΕ ΠΑΡΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΜΥΚΟΝΟ, ΙΟ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, ΑΜΟΡΓΟ, ΜΗΛΟ, ΡΟΔΟ, ΚΡΗΤΗ, ΣΥΡΟ. ΓΙΑ ΣΥ7ΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ (ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ) ΜΗΝ ΞΟΔΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΡΟΥΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.