Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

O K. Καραμανλής ήξερε ότι ήθελαν να τον δολοφονήσουν

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής γνώριζε από την πρώτη στιγμή για το έγγραφο της ΕΥΠ (05/02/09) που τον προειδοποιούσε ότι σχεδιαζόταν δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής είχε ζητήσει μάλιστα να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα για μην ανησυχήσει η οικογένεια του.
Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού σημειώνει στην εφημερίδα Real News ότι ο Κ. Καραμανλής την περίοδο εκείνη ήταν απόμακρος, σκεφτικός και χρησιμοποιούσε ελάχιστα το προσωπικό του τηλέφωνο.
Ανάλογες πληροφορίες έπεφταν πολύ συχνά στα χέρια της ΕΥΠ, ειδικά μετά την αποκάλυξη της υπόθεσης των........... υποκλοπών, όμως καμιά δεν ήταν άξια αναφοράς. Εκτός από εκείνη που ήρθε από τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας. Στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες σήμανε συναγερμός.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πρότειναν να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο κρίθηκαν επαρκή. Η προσωπική ασφάλεια είχε φροντίσει να πηγαίνει από τη Ραφήνα στο Μαξίμου από διαφορετικές διαδρομές.

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ οι υποκλοπές είχαν στόχο τις συνομιλίες του Κ. Καραμανλή με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Γκεόργκι Παρβάνοφ για την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η ελληνική κυβέρνηση.

Η έκθεση συνοδευόταν από χάρτες και συγκεκριμένα στοιχεία από τα οποία φαινόταν πως παρακολουθούσαν των πρώην πρωθυπουργό και τη συνοδεία του. Ως σημεία εντοπισμού αναφερόταν η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Χολαργός, ο Παπάγου και το Πικέρμι. Εκτός από το Πικέρμι ο πρώην πρωθυπουργός και η συνοδεία του δεν περνούσαν από τα συγκεκριμένα σημεία.
Αναγνώστης από dexiextrem.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :