Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

Παράνομο στοίχημα και στη Νάξο!!!!!

Νέα διάσταση στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων δίνει μάρτυρας με κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου, ο οποίος κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα με «γραφεία στοιχημάτων», ενώ δηλώνει απώλεια χρηματικού ποσού 200.000 ευρώ από παράνομο τζόγο κατά την τριετία 2005-2008. Ο μάρτυρας κατονομάζει τους κατηγορούμενους στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων Αθανάσιο Ντότση, Δημήτρη Ζαβαντία και Βασίλη Καρακούλια, καθώς και ακόμη ένα πρόσωπο ως συνεργαζόμενους «στοιχηματζήδες», με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, κάποιες φορές συγκεκριμένο άτομο από την ομάδα τον παραπλανούσε «... λέγοντάς μου να παίξω κάποια παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων στο τέλος ήταν αντίθετα από αυτά που μου έλεγε. Απ΄ ό,τι μου είχε πει, κέρδιζε χρήματα από το............... χαμένο παιχνίδι σε ποσοστό που άγγιζε το 25% επί του τζίρου των χαμένων, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό το έπαιρνε το γραφείο παράνομου στοιχήματος, δηλαδή του Ντότση και του Ζαβαντία».

Υποστηρίζει επίσης πως είχε μάθει ότι ο Ντότσης είναι μάνατζερ πολύ γνωστού διεθνούς ποδοσφαιριστή ξένης ομάδας. Αναφέρει ακόμη ότι οι Ντότσης και Ζαβαντίας συνεργάζονται με τον Καρακούλια «... ο οποίος διατηρεί μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχήματος στην Αθήνα και είναι ο "εγκέφαλος", είναι αυτός ο οποίος στο τέλος πληρώνει και πληρώνεται και έχει το μηχάνημα -τον αποκαλούμενο "κινέζο"- που στέλνει τα παράνομα στοιχήματα στην Κίνα, όπου εδρεύει κεντρικό γραφείο και όπου συγκεντρώνονται παράνομα στοιχήματα απ΄ όλο τον κόσμο».

Τέλος τονίζει ότι το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμό τον Ιούλιο και ότι τον απειλούσαν για ακάλυπτες επιταγές που του είχαν δώσει.




Το έστειλε αναγνώστης από το http://www.zougla.gr

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

θα καθαρισει ο Μαυρομματης

Ανώνυμος είπε...

παει να προλαβει καταστασεις ο λευτερακης. ερχεται τσουναμι μαγκες.μονον αυτο σας λεω

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ''ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ'' ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ...Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

KAΠΟΙΟΙ ΤΑ ΧΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΑΝΕ...ΚΑΙ TΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ''ΛΑΓΟΙ'' ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να παιξουμε ενα παιχνιδι:
παει να λεει ο καθενας οτι θελει;
απο τωρα!

Ανώνυμος είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/330268.html

που προφανως ειναι bookmaker;
ωχ,δυσκολα τα πραγματα Λευτερη...
σε αλλη συνομιλια λεει και για καποιον με βενζιναδικο..ποιος να ειναι αραγε..

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAX!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
ΑΣ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ελατε ρε παιδια τωρα, τοσα χρονια ξεραινομαστε. θα ακουσετε πραγματα απιστευτα. θα πειτε καλα πως τους επιανε τοσο μαλακες και τους τα μασαγε; αλλα επειδη καταλαβε οτι μετα τις αποκαλυψεις θα φτασουν και σε αυτον τοπαιξε ετσι. ειναι και κανα δυο αλλοι. ειναι ας πουμε κατι σαν βαπορακια. για να παιξω εγω ,βγαζω κατι κι απο σενα. σου δινω και κανα σιγουρο με χαμηλη αποδοση ποτε-ποτε να σε γλυκανω,και μετα χραπ παρτου το κεφαλι. το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανετε. ειναι σαν αυτους που ηθελαν τα φτηνα αυτοκινητα . τους φαγανε τα λεφτακια τους και ησυχασανε. και κολονουνε να κανουνε και καταγγελια.