Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Παράνομη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεκλισμένων των Θυρών

Με έκπληξή μας διαπιστώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή αρέσκεται σε συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι, μετά την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης στις 4 Απριλίου 2011, συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, σήμερα 29/6/2011.
Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής οδήγησε στην επιστράτευση της Αστυνομίας προκειμένου να αποκλείσει την πρόσβαση των πολιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ταυτόχρονα αποκλείστηκε από την αίθουσα η τηλεοπτική κάμερα (ενώ επιτράπηκε η είσοδος σε κάποιους δημοσιογράφους) και δεν....... προσκλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους, τουλάχιστον οι Πρόεδροι των Συλλόγων και των Φορέων που διαμαρτύρονταν.


Εκτός από αντιδημοκρατική, η συνεδρίαση της 29ης Ιουνίου είναι και παράνομη καθώς τόσο ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων (ΦΕΚ 114Α/2006, άρθρο 96, παράγραφος 1) όσο και ο πρόσφατος Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 5, παράγραφος 4) αναφέρουν:

«Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι δημόσιες και γίνονται στο δημοτικό κατάστημα με την προεδρία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Το δημοτικό συμβούλιο με πλειοψηφία των τεσσάρων πέμπτων (4/5) των μελών του και με αιτιολογημένη απόφαση, η οποία απαγγέλεται σε δημόσια συνεδρίαση, μπορεί να συνεδριάσει κεκλισμένων των θυρών».


Επομένως, όλες οι ληφθείσες αποφάσεις στο κεκλισμένων των θυρών δημοτικό συμβούλιο της 29ης Ιουνίου είναι παράνομες, καθώς η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μόνο με 14 μέλη της πλειοψηφίας, παρόντα. Η, εκ του νόμου, ορισθείσα πλειοψηφία των 22 δημοτικών συμβούλων δεν υπήρξε, προκειμένου να μπορεί το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει κεκλισμένων των θυρών.


Εμείς, εμμένουμε στην θέση μας περί της αναγκαιότητας δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής με ταυτόχρονη εκπόνηση και υλοποίηση Ολοκληρωμένης Μελέτης Διαχείρισης Απορριμμάτων, ώστε αυτός να καταστεί Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ). Κατανοούμε, επίσης, πλήρως τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Γαλήνης και των Εγγαρών, καθότι είχαν συγκεκριμένες προεκλογικές δεσμεύσεις από την νυν Δημοτική Αρχή, οι οποίες δεν τηρούνται στο ελάχιστο.


Εκ του Γραφείου Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζη υποψηφιε δήμαρχε γιακουμη αφού οι μισοί δικοί σου ήταν μέσα και συμφώνησαν τη μαλακιες μας λες τώρα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ME TON ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΑΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που ηταν ο ΜΑΡΑΚΗΣ εκεινος είχε απόφασίσει για την χωροθετηση το ΧΑΔΑ από το 2002. Με οριστικη χωροθέτηση το 2005. Και ο Γιακουμής όμως ήταν στην Κηφισιά....

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΝΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΣΑΝ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ...ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ:
ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑ
ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΑΡΑΣ.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΜ! ΑΠΑΙΧΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΜΟ , ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ , ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλα παράνομα τα κάνουνε οι καινούργιοι! Πού είσαι Μαράκη νόμιμε;
Μόνο εσύ κι ο γιος σου εκπροσωπείτε υη νομιμότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

θα τα βαπτισει νομιμα ο μαυρομματης ολα ,που ειδατε τα παρανομα τα εξηγησε ολα στη μπραουν δε ξερω αν τη εδειρε λιγο για να ειναι ησυχη , κατα τ αλλα εξηγησε το ατομο ολα ανοιχτα και ξαστερα ηταν εμπενε οπιος ηθελε να παρακολουθησει στην αιθουσα ,δινει το λογο παντα σε οποιον θελει,απανταει κ για παρτη του Μεγάλου μη σπαταλα ο αθρωπος το σάλιο του κ καιει θερμιδες να σκεφτεται, Μαρακη που εισαι,σε εχουν ξεπερασει πολυ αυτοι,τελικα οσο ζεις βλεπεις και μαθαινεις, παντα υπαρχουν και χειροτερα.

Ανώνυμος είπε...

Μ αυτον θα αμφιβαλετε και για το ιδιο το ονομα σας.

Ανώνυμος είπε...

ξυπνατε Μαρακιδες αυτοι τα εχουν ισοπεδωσει ολα , καποιος να τους συνετισει, ειστε απωντες ακομα

Ανώνυμος είπε...

MARAKIDES POLYKRETIDES MARGARITIDES MAYROMATIDES .... MHDEN PROODOS MHDEN ALLAGI MHDEN SE OLA , APO TO KAKO STO XEIROTERO . OLOI TELIKA IDIOI KI AYTOI POU LIGO ELPIZEIS AKOMA XEIROTEROI STI PRAXI

Ανώνυμος είπε...

krima , krima gia autous

Ανώνυμος είπε...

τα μηνακια περνανε και θα ερθουν παλι να μας ξανα χτυπησουν τη πορτα για ψηφαλακια , Τι θα τους δωσουμε παιδια ...;

Ανώνυμος είπε...

αισχος ντροπη τι χαλια ειν αυτα τι θελανε να αναμιχτουν , δεν τους φτανουν οσα εχουν , αφου δε το εχουν το αθλημα να μας καταστρεψουν θελουν