Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

Ξεκινά αύριο στη Νάξο η εκπομπή "καφές με την Ελένη"

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι πέντε εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη "καφές με την Ελένη" στη Νάξο. Η γνωστή τηλεπερσόνα έφθασε χθες με την οικογένειά της στο νησί με την απογευματινή πτήση και κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο της Στελίδας. Στην ίδια περιοχή θα μείνουν και τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου.
Το σημείο που έχουν επιλέξει οι υπεύθυνοι του καναλιού για τα γυρίσματα των εκπομπών είναι μπροστά από την καφετέρια "Βossa" (παλιό Μελτέμι) για να φαίνεται πίσω στο backround η Πορτάρα, το κάστρο και το λιμάνι με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Από αύριο λοιπόν και για μια ολόκληρη εβδομάδα η πρωινή ζώνη της Ελληνικής τηλεόρασης θα είναι γεμάτη Νάξο, γι αυτό συντονιστείτε όλοι στο κανάλι του alpha 10 με 13 το πρωί και απολαύστε τις ομορφιές του νησιού καθώς και τα δεκάδες αστέρια που θα φιλοξενούνται καθημερινά στις εκπομπές της "δικής μας" Ελένης. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ελα να μην ξερασω. δηλαδη η.. ελενη θα κανει τον κοσμο ναρθη στο νησι; η οι υποδομες,η καλη συμπεριφορα,η καθαριοτητα,και φυσικα τα γεματα πορτοφολια του κοσμακη. αντι να πιεσουμε να φτυνηνουν τα εισητηρια,ελπιζουμε στην ..ελενη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? ΑΜΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΟΥΜΠΙΤΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ωμός κολόφαρα αντί να υποστηρίξουμε την όποια κίνηση ή να μην μιλάμε καθόλου τουλάχιστον εμείς στην αντίδραση για την αντίδραση και μόνο καλά τα παθαίνουμε και ήμαστε στον πάτο και εκεί θα παραμείνουμε. Άντε τώρα να ήταν η κάθε Μενεγάκη στην Σύρο ας πούμε θα γινόταν της πουτάνας εμείς στο ύψος μας αυτό του βουδιού. Μαλάκες ε μαλάκες που μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε καλά και να βγάζετε ο ένας το μάτι του αλλουνού ΒΟΥΔΙΑ Μια ζωή στην φθήνια.

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ο ανθρωπος !!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδη ποσο βουδια παιζει να ειμαστε ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!! ξυπνατε!!!!!!!!!! ακουσα τα χιλια σχολια για την εκμπομη ηρωνιες και αλλα!!!!! τι να πω ?? ΤΙ ??
ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ !!!!! η Μυκονος και η Σαντορινη ειναι καλυτερη απο εμας ??????? αλλα εκει ειναι ανθρωποι με μυαλο και προοπτικες γι'αυτο πανε μπροστα !!!!!