Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

Τέλος στη περισυλλογή των μεγάλων άχρηστων αντικειμένων από το Δήμο Νάξου!!!!

Δεδομένης της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στον τομέα καθαριότητας και της έναρξης της θερινής περιόδου, κατά την οποία ο όγκος των απορριμμάτων αυξάνεται, κάνουμε γνωστό στους δημότες ότι μεγάλου μεγέθους αντικείμενα, όπως ηλεκτρικές συσκευές, κλαδιά δέντρων και, κυρίως, μπάζα οικοδομών, πρέπει να μεταφέρονται στον υπάρχοντα Χ.Α.Δ.Α. με δική τους ευθύνη και έξοδα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υποχρεούται να περισυλλέγει τα αστικά απορρίμματα και...... μόνο αυτά.
Ωστόσο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, γνωστοποιούμε ότι οι οικιακές ηλεκτρικές συσκευές θα περισυλλέγονται από τους εργάτες καθαριότητας σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ. 22853 60175.
Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στον ευπρεπισμό και στην καθαριότητα των νησιών μας και ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Περιμένουμε τη συνεργασία σας, ώστε να διατηρήσουμε τις γειτονιές μας καθαρές, για εμάς και τους επισκέπτες μας.


Από το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

13 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20 ΜΑΪΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SERVICE ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΑΣ-ΓΑΛΑΝΑΔΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΖΑΝΟΒΑ. ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

καζανοβα???που ειναι αυτη η περιοχη να παω να μεινω........

Ο καζανοβας

Ανώνυμος είπε...

Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο

Ανώνυμος είπε...

΄΄Δημος Ναξου΄΄ Εκτελουνται μεταφορες , ξεμπαζοματα,σε οικοπεδα στα χωραφια σας και στα σπιτια σας φτανει να εχετε απο 3 ψηφους και πανω! Για περισσοτεραα απευθυνθειται στου υπευθυνους αντιδημααρχους

Ανώνυμος είπε...

Τους είδα και εγώ ξεμπάζωσαν ολόκληρο μαγαζί, κουράστηκαν προφανώς και δεν θα το ξανακάνουν......
Τώρα οι υπόλοιποι κουβαλήστετα μόνοι σας......

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ¨ΜΕΓΑΛΟΥ" ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΚΡΙΜΑ, ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΩ... ΤΑ "ΚΟΝΕ" ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

EKSKAFEAS ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΥΛΟΓΥΡΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Ανώνυμος είπε...

PSIFOI ! PSIFOI ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΓΕΙΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΗ ΘΑ ΝΑΙ,ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΜΑΓΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για το φίλο:31 Μαΐου 2011 7:29 μ.μ.
Οι καζανόβες δεν υπάρχουν πια...τους πάτησε το...τρένο

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 7;05 . ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ .ΑΣΤΟ !!

Ανώνυμος είπε...

kala einai re paidia na ginetai tsaba kanena ergaki giati tora sti krisi einai dyskola na plironeis tsapes kai mpoyldozes,as mas ta kanei o dimos kati tha toy dosoume toy palikariou exo mia giagia sta trikala tha ti fero na psifisei . thelo omos kai ali prosfora ohi mono skapsimo, delo dedrofiteysi elies se ena kaykaraki pou eho prika..

Ανώνυμος είπε...

βαδιζουμε μπροστα ολα ειναι τελεια στο νεο Δημο μη γκρινιαζετε.Ποιοι θα μεινουν και ποιοι αντιδημαρχοι θα φυγουν? Σε ποιους θα πέσει ο κληρος??