Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

Σσσσσσσς....ησυχία θα ξυπνήσετε τους κοιμισμένους!!!

Χθες το απόγευμα, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι αγανακτισμένοι Ναξιώτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Χώρας για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τα δεινά που τους βρήκαν και έχουν κάνει άνω - κάτω τον τελευταίο καιρό την ζωή τους.
Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως συμβαίνει πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις στο νησί η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή. Όσοι πάντως έκαναν τον κόπο και πήγαν μέχρι την πλατεία σίγουρα αγανάκτησαν από............. το απρόσμενο για την εποχή κρύο και την προκλητική αδιαφορία των συντοπιτών τους.
Εμείς απευθύνουμε θερμή παράκληση προς τους γείτονες Παριανούς που θα πραγματοποιήσουν σήμερα το το απόγευμα στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους την συγκέντρωσή τους να μην φωνάζουν δυνατά γιατί μπορεί να μας........... ξυπνήσουν!!!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Syre g@misou re m@l@k@ xypnie

Ανώνυμος είπε...

θα ερθει η ωρα που θα γεμισει η πλατεια. περιμενετε. ειναι θεμα χρονου. το τσουναμι ερχεται. οι διορισμενοι,βολεμενοι αγραμματοι δημοσιοι υπ. θα μεινουν ανεργοι,τα μαγαζια θα κλεισουν. τοτε θα θυμαστε αυτους που λεμε γραφικους. δυστυχως δεν ειμαι ενας απο αυτους.
ΜΑΖΕΥΩ ΠΕΤΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΡΕ?
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ!
ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΕΞΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?
ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΝΑΞΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάνουμε κωλοτούμπες να κάνουμε μια είσπραξη να ζήσουμε και να πληρώνουμε κάθε χαράτσι που μας έχουν χώσει, εσείς βολεμένοι κρατικοδίαιτοι το παίζετε αγωνιστές. Ας μην είχατε το μισθό κάθε μήνα να δω αν θα είχατε χρόνο για διαμαρτυρίες. Αγωνιστές του καφενείου. Οι αγώνες είναι στη ζωή και στη δουλειά, όχι στους καφέδες.