Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΟ NY TIMES TRAVEL SHOW

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρθενική συμμετοχή του δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλαδων στη σημαντική διεθνής έκθεση ΝY Times Travel Show η οποία διεξήχθη απο 25-27 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη της Αμερικής.
Η Νάξος & οι Μικρές Κυκλάδες, με stand δίπλα ακριβώς από το κεντρικο περίπτερο του ΕΟΤ, και εκπροσωπούμενες από τους κύριους Μαργαρίτη Ιωάννη και Λαπαναίτη Βασίλη, καταφεραν να αποσπάσουν τα συγχαρητήρια και τα ιδιαίτερα κολακευτικα σχόλια του προισταμενου του ΕΟΤ στην Αμερική, κου Πετσίλα, για την παρουσία τους στο μεγάλο αυτό Travel Show.
Ως κύρια σημεία αξίζουν να αναφερθούν:
Η τεραστια ζήτηση των Αμερικανών για ενα αυθεντικό και αναδυόμενο τουριστικο προιόν, το οποίο αναγνώριζαν στη Ναξο και τις...... Μικρές Κυκλαδες.
Η «εξαφανιση» όλου του προωθητικού υλικού του περιπτέρου μας, συμπεριλαμβανομενου και του ηλεκτρονικου (CD), το οποίο για πρώτη φορα εφέτος διαμοιραστηκε σε εκθεση.
Η εξαιρετική συγκυρία του πρωτοσέλιδου αφιερώματους του Conde Nast Traveler για τις Μικρες Κυκλαδες στο τευχος Φεβρουαρίου, και η οποια βόήθησε σημαντικα στην καλύτερη προβολή του προιόντος μας
Οι συναντήσεις με σημαντικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, για συμπερίληψη των νησιών μας στα προγράμματα/ μπροσούρες τους για το 2012.
Η συμφωνία για πραγματοποίηση fam trips, press trips (ταξίδια εργασιας ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων) το καλοκαιρι του 2011, με τη σημαντική υποστήριξη του κου Πετσίλα(προισταμενος ΕΟΤ) καθώς και του κου Τριβιζα (προεδρος του ΕλληνοΑμερικανικου Επιμελητηριου στην Αμερικη).
Οι συνεντευξεις που δόθηκαν, από τον κο Μαργαριτη και κο Λαπαναιτη, στον ΑΝΤ1 Satellite και στην τοπικη εφημερίδα της ομογένειας, προσκαλώντας τους Ελληνες της Αμερικής να ανακαλύψουν τις μοναδικες ομορφιές των νησιών μας
Η πρόσκληση αλλά και εντονη ενθάρρυνση του προισταμένου του ΕΟΤ για συνεχιση της δυναμικής παρουσίας της Ναξου και με τη συμμετοχή της στην εξίσου σημαντική έκθεση Los Angeles Travel Show στις 19-20 Μαρτίου 2011.





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :