Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Συμπλοκές ΜΑΤ - διαδηλωτών στην Ερμούπολη!!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε σήμερα το πρωί η περιοχή έξω από από το επιμελητήριο της Σύρου όπου μιλούσε ο Πρωθυπουργός.
500 περίπου άτομα είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί στην πλατεία Μιαούλη για να διαμαρτυρηθούν, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κλέφτες! Έξω η Ελλάδα από το ΔΝΤ».
Κάποια στιγμή οι διαδηλωτές ζήτησαν από τους αστυνομικούς να μπουν στο κτήριο όπου βρισκόταν ο Πρωθυπουργός.
Τα ΜΑΤ φυσικά τους απώθησαν και τότε κάποιοι άρχισαν να εκτοξεύουν νεράντζια και αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών που απάντησαν με δακρυγόνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δυο κοπελες και ένας αστυνομικός που χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αυτή η χούντα είναι χειρότερη από του Παπαδόπουλου φασίστες πόσο ακόμα θα αντέξει ο λαός ;;; υποτιθέμενη αγανακτισμένοι η συριανοί ….πληρωμένη αλβανοί στην κερατέα …. Γουρούνια ..φασίστες….. πόσο ακόμα ;;;;

Ανώνυμος είπε...

E KAMMENO ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ............

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΙΤΙΣΟΥΝ ΛΕΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ταρζανακος

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΑΣ ΡΟΥΦΑΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ.