Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Συμπαράταξη:«Παιδικός Σταθμός Χώρας Νάξου. Χρηματοδοτείται άλλο ένα ώριμο έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής»

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Φώτη Χατζημιχάλη για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 του έργου «Παιδικός Σταθμός Χώρας Νάξου» με προϋπολογισμό 980.000€. Ο νέος Παιδικός Σταθμός θα βελτιώσει σημαντικά τις αυξημένες ανάγκες φροντίδας και ασφάλειας των νηπίων της Πόλης της Νάξου.
Το έργο αυτό αποτελεί όραμα και πρωτοβουλία της..... προηγούμενης δημοτικής αρχής του Δήμου Νάξου, καθώς προέβη στις ακόλουθες ενέργειες για την ωρίμανσή του:

1. Κατεδάφιση παλιών αποθηκών Δήμου προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο για την ανέγερση του Παιδικού Σταθμού
2. Εκπόνηση όλων των απαιτούμενων μελετών
3. Αδειοδότηση έργου (συμπεριλαμβανομένων και των αδειών από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες)
4. Διαπραγμάτευση με την Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος και Σύνταξη Φακέλου



Η ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα εγγυάται την χρηματοδότησή του (που άλλωστε ήταν εξασφαλισμένη και από ιδίους πόρους του Δήμου Νάξου), αλλά είναι ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής να παρακολουθεί την πορεία εκτέλεσής του, προκειμένου να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν προς χρήση στους νέους γονείς του τόπου μας.


Εμείς θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη τόσο αυτού του έργου όσο και των υπολοίπων ώριμων έργων (όπως το γήπεδο της Νάξου, ο δρόμος των Καλαμουριών και η αποχέτευση των νοτίων παραλιών και των χωριών του τέως Δήμου Νάξου) της προηγούμενης δημοτικής περιόδου που κληρονομήθηκαν στην νέα δημοτική αρχή, ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.


Εκ του Γραφείου Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΩΡΙΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΩΡΙΜΑ ΕΡΓΑ!

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά γίνεται φανερό πως κανείς τους δε νοιάζεται για το καλό του τόπου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ είναι η προσωπική προβολή, η απόκτηση δόξας και άλλων...προνομίων.

Ανώνυμος είπε...

Συμπαράταξη της μάσας...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.. ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ,
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΑΣ...
ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ (ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΟΜΟΗΔΕΑΤΗΣ ΣΑΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΙΜΑΞΕΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?
ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΓΚΡΙΖΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ναι το πρωτο και το τελευταιο εργο του μανωλακη

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣΑΣ (ΜΜΜΙΑΜ!) ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ @@@@@ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ? ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ... ΑΡΑΑΑΧΤΟΣ!