Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

"Η Νάξος μπορεί και στα δύσκολα και στα μεγάλα".

Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων « Φιλοξενία » αισθάνεται την ανάγκη, την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια:
Όλους εκείνους που εμπνεύστηκαν- οργάνωσαν-υλοποίησαν τις κορυφαίες Αποκριάτικες εκδηλώσεις του τριημέρου της Αποκριάς στην Χώρα της Νάξου. Εκείνους που ανιδιοτελώς συμμετείχαν σ’ αυτήν την υπερπαραγωγή Θεάματος και υπέρβασης της ανθρώπινης ικανότητας.
Όλους εκείνους που έδωσαν τον εαυτό τους και επιστράτευσαν την ευρηματικότητα, την ικανότητα, και το κέφι, για να δώσουν υπόσταση στην εσωτερική τους ανάγκη για διασκέδαση δίνοντας παράλληλα διέξοδο στην..... δίψα του τόσο καταπιεσμένου λαού.
Όλους εκείνους που απέδειξαν περίτρανα πως από το τίποτα μπορείς να γράψεις ιστορία χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και βαρύγδουπες εξαγγελίες.
Όλους εκείνους στα χωριά μας που με αυθεντικότητα και πίστη διατήρησαν και διατηρούν τα έθιμα και τις αξίες της πλούσιας παράδοσης μας.
Όλους εκείνους στα νησιά του Δήμου μας που κι’ αυτοί με την σειρά τους συμμετείχαν σ’ αυτό το πανηγύρι χαράς. Αυτούς που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να βιώσουν οι λιγοστοί κάτοικοι των νησιών τη χαρά της Αποκριάς.
Όλους εκείνους που πήραν μέρος στις παραπάνω εκδηλώσεις. Εκείνους που με την συμμετοχή τους συντέλεσαν σ’ αυτή την μοναδική έξαρση της ανθρώπινης δημιουργικότητας.
Τα έντονα συναισθήματα που προκαλέσατε αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στα πρόσωπα των Θεατών. Οι αμέτρητες χιλιάδες εικόνες των χαρούμενων και ικανοποιημένων ανθρώπων είναι η ανταμοιβή σας. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να νοιώσουμε περήφανοι, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορεί να είναι λίγο για να αποτυπώσει το μέγεθος της δικής σας προσπάθειας. Είναι όμως πηγαίο, ειλικρινές και αληθινό. Είναι γεγονός ότι πολλά παιδιά της Νάξου μέχρι χθες είχαν δει καρναβάλι μόνο στην τηλεόραση και επίσης πολλά είχαν ζήσει καρναβάλι μόνο αλλού και όχι στον τόπο τους.


Πάνω απ’ όλα όμως σας Ευχαριστούμε για το μήνυμα που μας δώσατε γιατί τελικά το απόσταγμα όλων αυτών είναι ένα. Η Νάξος μπορεί και στα δύσκολα και στα μεγάλα. Η Νάξος έχει τη Δύναμη να πρωταγωνιστήσει παντού. Ας βάλουμε λοιπόν στην άκρη τις προσωπικές διαφορές τις αντιπαλότητες τους εγωισμούς και τις κομματικές αντιπαραθέσεις. Ας ενώσουμε όλοι τα χέρια μας στην κοινή προσπάθεια κι ας δρομολογήσουμε εμείς τις εξελίξεις για να φτιάξουμε την Νάξο που θέλουμε εμείς για να ζήσουμε καλύτερα. Θα μας έχετε αρωγούς και συμπαραστάτες στις επιδιώξεις σας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ευχαριστούμε πολύ.

Το Δ.Σ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε Όλους Εσας, πραγματικά ήταν μοναδικά όμορφα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ,,,,ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ,,,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι καλο στο νησι με την συμμετοχη ολων.
Χιλιαδες ανθρωποι πηραν μερος και βοηθησαν για να πραγματοποιηθουν αυτες οι εκδηλωσεις, αφηνοντας στην ακρη πολιτικες και προσωπικες διαφορες.
Αυτο ομως απ' οτι φαινεται ειναι που πειραξε τοσο πολυ μερικους που συνεχειζουν να βλεπουν τα πραγματα με στειρο αρνητισμο.
Το μηνυμα ειναι ενα. Ολοι μαζι ενωμενοι μπορουμε να πετυχουμε πολλα.
Μακρια απο κομματικους χρωματισμους, ιδιοτελειες και ματαιοδοξιες
Το νησι μας εχει ολους αναγκη.
Γι αυτο λοιπον εσεις που προσπαθειτε να βρειτε ψεγαδια για να επικρινετε τις εκδηλωσεις καλο ειναι να σταματησετε. Το μονο που καταφερνετε ειναι να κανετε κακο στο νησι και στον εαυτο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΟΘΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΝΑΞΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Με καρναβάλια κάθε είδους θα πετάξει η Νάξος ρε φίλε ; Άλλα πράγματα χρειάζεται το νησί δεν το καταλαβαίνεις ; Και σεις κύριοι της ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ δεν θα πρεπε να σταθείτε με περισσότερο σεβασμό στην τοπική παράδοση στην κριτική σας για τα καρναβάλια της Χώρας αντι άκριτα να επικροτείτε κάθε υποκατάστατο - καρικατούρα - αντιγραφή κακέκτυπων ; Δεν έχετε ευθύνη ως θεσμικός φορέας που μάλιστα θέλει να πουλήσει πολιτισμό ; Με κακεκτυπα καρναβαλιών θα προσελκύσετε κόσμο τις Απόκριες στη Νάξο ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε τον 9:15 9/3
Έχεις γίνει ίδει γραφικός, που να περάσεις και τα υπόλοιπα χρόνια που θα μείνεις στην αυτοδιοίκηση στην αντιπολίτευση θα γίνεις και άρμα σε καρναβάλι. Ξεκόλλα βγάλε της παρωπίδες βγάλε από το μυαλό σου την εξουσία που ονειρευόσουν και κοίτα να βοηθήσεις του νέους του νησιού μπας και πάμε έστω και λίγο μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ?
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΞΕΡΕΙΣ.........

Ανώνυμος είπε...

οι νεοι αυτοι παντα εδω ηταν φιλε μου.και σαν ομαδα αλλα και σαν μοναδες..(κινηματογραφικη,αναδραση,κτλ..)εσυ που ησουν και που εισαι ΤΩΡΑ πες μας..

Ανώνυμος είπε...

φιλε των 9+15 πολλα λαθη κανεις. υποκαταστο θεωρεις την παρελαση των μικρων παιδιων και μαθητων?
κακεκτυπο τις τοσες δημιουργικες ωρες των νεων ομαδων που κατεβηκαν και σατυρησαν το οικονομικοπολιτικοκοινωνικο παρον?
αντιγραφη θεωρεις το αρμα του Διονυσσου που εχει ιστορικο μεγαλο στο νησι μας?
κατι σε ενοχλει..πες μας τι ειναι,μπορουμε να σε βοηθησουμε ισως?
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ,ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΟΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.(δεν πιστευω να ηθελες να εκπολιτιστεις κιολας απο την παρακολουθηση μιας παρουσιασης και μονο εε)???

Ανώνυμος είπε...

προς 9.15.φιλε μου τις εποχες που ζουμε τετοια 3μερα ειναι ανασα για ολους οσους εχουν μαγαζια η δουλευουν σε αυτα γιατι βγαινει και κανενα σπασμενο απο το δυσκολο οικονομικο χειμωνα που περναμε εδω στη ναξο!αν ζεις εδω θα το ξερεις!και να σου πω και κατι ολος αυτος ο κοσμος που ηρθε για το 3μερο, καπου εφαγε καπου κοιμηθηκε καπου ειπιε καφε πηγε στα χωρια να δει παραδοση εφαγε παραδοσιακα!επομενος κοψε την αμπελοφιλοσοφια πονηρε!

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριο 2:24 μ.μ. 9/3
ΞΕΡΩ …………
Ότι η ομαδούλα που μπήκες για να πρώτοασχοληθείς με τα κοινά έχει της ίδιες αντιλήψεις με εσένα, για αυτό δεν τους πλαισίωσε κανένας, τα χρόνια που είχαν την εξουσία, και πόσο μάλλον οι νέοι. Το φυσιολογικό αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να καταλήξουν στα δελτία τύπου για το που θα είναι το γραφείο της αντιπολίτευσης σας και για το ποσοστό που πήρατε στης εκλογές με απειλές και διορισμούς. Μια και η καταγωγή σου είναι από επα ξέρεις την παροιμία που λέμενε << όμοιος τον όμοιο και κοπριά στα λάχανα>>. Έλα λοιπόν να ζήσεις μόνιμα στο νησί, της ιδέες σου να της κάνεις πράξεις για την αναβάθμιση των χωριών μας, που η ομαδούλα σου χρόνια τώρα είχε εγκαταλείψει τελείως, διορίζοντας στον δήμο της ανιψιές τους για να μην μιλούν οι πρόεδροι, και μετά γράφε της παρατηρήσεις σου. Καλημέρα.