Σάββατο, Μαρτίου 12, 2011

Επάγγελμα ...Αριστερός

Το έστειλε το eamb-ydrohoos.blogspot.com (Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού)
Έχει αναρωτηθεί κάποιος για το τι σχέση μπορεί να έχουν οι δωσίλογοι της Κατοχής με τον κοινό υπόκοσμο της μεταπολεμικής περιόδου; Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους αυτές οι διαφορετικές "κοινότητες" ανθρώπων; Στην πραγματικότητα αυτές οι "κοινότητες" είναι οι "ντουλάπες" με τους "σκελετούς" για τη Δεξιά και την Αριστερά αντίστοιχα …Οι μυστικές δεξαμενές άντλησης ανθρώπινου δυναμικού. Απλά πράγματα. Ό,τι είναι ο φασισμός και η αυθαιρεσία για τη Δεξιά, είναι η απάτη και η πονηριά για την Αριστερά …Τα μέσα, για να επιτύχει τους στόχους της …Το "οξυγόνο", για να συντηρείται στη..... ζωή.
Αν λοιπόν η μεταπολεμική Δεξιά αναζητούσε τα πιστά στελέχη της ανάμεσα στους δωσίλογους και τους ταγματασφαλίτες, τότε η Αριστερά αναζητούσε τα δικά της στελέχη ανάμεσα στους κοινούς απατεώνες του υποκόσμου και βέβαια στους έμμισθους πράκτορες των Σοβιετικών, οι οποίοι παρίσταναν τους κομμουνιστές. Βόλευαν όλες αυτές οι "προσωπικότητες", γιατί έτσι διατηρούνταν σταθερές οι δομές των "παρατάξεων". Για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση, οι πάντες ήταν απόλυτα εκβιάσιμοι και ελεγχόμενοι. Όσοι "προόδευαν", είτε στη μια πλευρά είτε στην άλλη, ήταν προκαταβολικά ελεγχόμενοι. Μιλημένα και μοιρασμένα από την αρχή.
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε. Η Ελλάδα όσες "απελευθερωτικές" επετείους κι αν γιόρτασε, δεν ήταν ποτέ ελεύθερη. Από την εποχή που "απελευθερώθηκε" μέχρι σήμερα είναι ένα προτεκτοράτο. Ένα προτεκτοράτο, το οποίο ελέγχεται απόλυτα. Παλαιότερα από τους Εγγλέζους και στη συνέχεια —και μέχρι σήμερα— από τους Αμερικανούς. Ο έλεγχος αυτός επιτυγχάνεται, γιατί καταφέρνουν και ελέγχουν την ηγεσία της. Έχουν βάλει δικούς τους ανθρώπους να παριστάνουν τους αντιπάλους και διχάζοντας τον λαό, καταφέρνουν και τον εξουσιάζουν. Ενεργοποιούν τα ένστικτά του και αφού αποσπάσουν την ψήφο του, νομιμοποιούν αυτούς, τους οποίους στην ουσία οι ίδιοι "διορίζουν".
Αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Οι ξένοι και ντόπιοι φασίστες εξακολουθούν και ελέγχουν τα πάντα, γιατί υπάρχει ένα "στημένο" παιχνίδι" από την εποχή του εμφυλίου …Από την εποχή που οι λακέδες των ξένων —και προδότες— μάς βύθισαν στο χάος και στον εμφύλιο σπαραγμό …Από την εποχή που οι χαφιέδες της Δύσης και της Ανατολής συμφώνησαν να κατακρεουργήσουν τον ελληνικό λαό προς ευχαρίστηση των "αφεντικών" τους. Αυτοί οι χαφιέδες δημιούργησαν ένα πολιτικό σκηνικό με "είδωλα" της Δεξιάς και της Αριστεράς, που παγιδεύουν τον κόσμο …Ένα "στημένο" πολιτικό σκηνικό, το οποίο ποτέ δεν ξεφεύγει από τον έλεγχό τους.
"Κορωνίδα" αυτού του φασιστικού κυκλώματος είναι το "τρίο" των "αγίων" οικογενειών, που κυβερνά με κληρονομική "συνέπεια" τη......διαβάστε την συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

EISAI TELIKA ELEINOS FASISTAS

Ανώνυμος είπε...

6.07
Προλαβες να το διαβάσεις κιόλας;
Ακόμα και τα μισά που γράφει το άρθρο να είναι αλήθεια, όλοι οι δεξιο- αριστεροί στο κόλπο είναι. Αλλά οι κρεμάλες είναι κοντά...