Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

Συνάντηση Καπούνη με Ρήγα - Σκανδαλίδη στη Ρόδο

Τριμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Δημήτρη Καπούνη, θα παραβρεθεί την Πέμπτη στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, στη Ρόδο, στη συζήτηση για τη νέα στρατηγική ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα.
Στη συνεδρίαση θα μετέχει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκανδαλίδης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ρήγας, με τους οποίους θα..... συναντηθεί ο πρόεδρος της Ένωσης, για να συζητήσει θέματα που απασχολούν την ΕΑΣ Νάξου.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης, θα γίνουν επαφές σχετικά με τη διεύρυνση της αγοράς των τοπικών προϊόντων της Νάξου και της ένταξης τους στο «Καλάθι του Αιγαίου».

Παράλληλα δε, θα καταβληθεί προσπάθεια να ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας το έργο κατασκευής βιολογικού καθαρισμού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Τέλος, πρόθεση της διοίκησης της ΕΑΣ Νάξου είναι η οργάνωση σεμιναρίων για τον αγροτικό κόσμο του νησιού, θέμα που θα εξετασθεί στις επαφές του κ. Καπούνη με την ηγεσία του Υπουργείου και της Περιφέρειας.

Από τον πρόεδρο

Δημήτρη Καπούνη
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :