Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

Στην Πάρο δεν μπορούμε ούτε τους νεκρούς να μεταφέρουμε με αξιοπρέπεια...

Άλλο ένα γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη εγκατάλειψη του τομέα υγείας στην Πάρο ήρθε να προστεθεί σήμερα το μεσημέρι στο νησί μας.
Συγκεκριμένα ένας συμπολίτης μας, λόγω καρδιακού επεισοδίου, άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στην περιοχή του Κρωτηρίου.
Ο συμπολίτης μας παρέμεινε για περίπου 45 λεπτά στο έδαφος λόγω του ότι δεν υπήρχε βάρδια του ΕΚΑΒ για να κινήσει το όχημα, και να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο Κ.Υ. Πάρου. Η μεταφορά του έγινε τελικά από εθελοντή οδηγό του ασθενοφόρου. Σημειώνουμε ότι και πάλι δεν επαρκεί το προσωπικό του ΕΚΑΒ για 3 ολοκληρωμένες βάρδιες στην Πάρο. Οι ασκήσεις χάρτου που.... έκαναν οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση του προβλήματος παρέμειναν ασκήσεις...
Τέλος, όπως μας πληροφόρησε (για το ραντεβού που επιχειρεί να κλείσει με τον υπουργό υγείας), στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Βλαχογιάννης, μετά από ερώτηση του κ. Ροκονίδα, «την περασμένη εβδομάδα έλειπε ο υπουργός και αυτή την εβδομάδα λείπει η γραμματέας του...».

Με λίγα λόγια ουδεμία πρόοδος έχει παρουσιαστεί, μετά το ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας - για τα θέματα υγείας - του δημοτικού συμβουλίου Πάρου.

Τέλος, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς κάνει η επιτροπή που δημιουργήθηκε για τα θέματα υγείας και τι άλλο πρέπει να συμβεί για να συνεδριάσει, αφού κάθε μέρα που περνάει η Πάρος βρίσκεται και ένα βήμα πιο πίσω στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης.
Το έστειλε το fileleutheros.pblogs.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :