Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2011

25 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

Με κατεβασμένα τα κεφάλια ετοιμαζόμαστε για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Στη θέση του Καραισκάκη του Κολοκοτρώνη του Διάκου και της Μαντώς Μαυρογέννους, το έθνος έχει βάλει κατόπιν εντολών τής τροικανής κυβέρνησης την EUROBANK την ALPHA BANK την GOLDMAN SHACKS και τον ΣΟΡΟΣ.
Με την κυβέρνηση να δίνει άλλα 30 δις στις τράπεζες κόβωντας όμως ακόμα και το επίδομα ανεργίας Με την κυβέρνηση να αποφασίζει την Ελληνική συμμετοχή στον πόλεμο της Λιβύης Συμμετοχή που όπως λέγεται θα κοστίζει στον Ελληνικό λαό
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!
Με τις δυνάμεις καταστολής να έχουν πάρει το ρόλο της..... "συγκέντρωσης¨και τους διαδηλωτές της "αντισυγκέντρωσης" - τέτοιο Παγκαλειο θράσος !- , με μιά κυβέρνηση που κρύβεται απο τον λαό και απαιτούνται εκατατοντάδες διμοιρίες ΜΑΤ για να μπορούν να πάνε έστω για φαί!. - Αλήθεια θα μας πεί κανένας πόσους "άνδρες" έχουν αυτή τη στιγμή στα ΜΑΤ, αλλά και πόσο μας κοστίζει την ημέρα αυτή η "φύλαξη" ;-.
Με κατεβασμένα τα κεφάλια λοιπόν. Όχι απο ηττοπάθεια. Ούτε γιατί παραιτηθήκαμε. Αλλά γιατί μια τέτοια μέρα στην σκέψη και μόνο των ΕΛΛΗΝΩΝ του 1821 μόνο κατεβασμένο το κεφάλι απο τύψεις μπορούμε να έχουμε.
Γιατί αφήσαμε αυτή τη πατρίδα έρμαιο του κάθε ψευτοπατριώτη ελληναρά, έρμαιο του κάθε Τραπεζίτη κοτζάμπαση, έρμαιο των ξένων.
Σκυμμένο το κεφάλι αλλά και από πείσμα. Και αυτό δεν το έλαβε υπ όψη η κυβέρνηση Παπανδρέου. Το δείχνει ο πανικός της και η απίστευτη ανοησία που χειρίζεται τα θέματα. Με πείσμα λοιπόν και με σφιγμένες τις γροθιές.
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!.

Το εστειλε το kepparou.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :