Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Κυπελούχος Κυκλάδων 2011 ο ΑΟ Μυκόνου.

Ο ΑΟ Μυκόνου κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Πανναξιακό στον σημερινό τελικό, στο γήπεδο της Ερμούπολης, και να στεφθεί για 9η φορά κυπελλούχος Κυκλάδων.
Το χρυσό γκολ πέτυχε με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή ο Καρακίτσος στο 48' μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ.
Οι άνθρωποι του Πανναξιακού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία που σε πολλές περιπτώσεις αδίκησε την ομάδα. Σημαντικότερη απ΄ όλες η τραβηγμένη αποβολή του Βασαλάκη στο 51' που στην ουσία έκρινε και το αποτέλεσμα αφού ο Πανναξιακός αναγκάστηκε να παίξει με 10 για τα επόμενα 40 λεπτά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο που πρωταγωνιστεί στην Δ' κατηγορία και ενώ το παιχνίδι ήταν 0-1.
Συγκινητική ήταν οι παρουσία των 150 περίπου Ναξιωτών που.... ακολούθησαν την αποστολή με κάθε μέσο, δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα και κέρδισαν την μάχη της εξέδρας. Με καπνογόνα, ιαχές και τραγούδια προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες, ιδιαίτερα μετά την αποβολή, και να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι.
Ο ΑΟ Μυκόνου αποδεικνύεται τελικά κακός δαίμονας για τον Πανναξιακό. Η σημερινή ήταν η 6η φορά στην ιστορία του θεσμού που οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τελικό και επίσης για 6η φορά νικητής είναι ο ΑΟ Μυκόνου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :