Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Αναβαθμίστηκε ο Γ. Βρούτσης

Μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό που πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Γ. Βρούτσης τοποθετήθηκε στην θέση του αναπληρωτή στο οικονομικό επιτελείο της σκιώδους κυβέρνησης μαζί με τους Χρήστο Σταϊκούρα και Νότη Μηταράκη. Επικεφαλής στο συγκεκριμένο επιτελείο παραμένει ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Α. Σαμαράς.
Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως αναπληρωτής στον Τομέα Οικονομικών ο Κυκλαδίτης βουλευτής προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα ο νέος ρόλος του Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών, με υπεύθυνο τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Αντώνη Σαμαρά.
Τα νέα μου καθήκοντα, συνδέονται άμεσα με.... το πιο κρίσιμο θέμα της περιόδου που διανύουμε, την Οικονομία.

Η Οικονομία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Κοινωνία και την Ευημερία των Πολιτών και αυτή η σχέση είναι κυρίαρχη στην πολιτική της Ν.Δ.
Στην πολιτική μας δεν βλέπουμε μόνο τους αριθμούς και τα μεγέθη της κρίσης, αλλά κυρίως ανθρώπους που βιώνουν μια πρωτόγνωρη κρίση, πιέζονται και αναζητούν έξοδο από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Την Ελπίδα και την Προοπτική για έξοδο της χώρας από την κρίση, είμαστε αποφασισμένοι να τη δώσουμε σαν παράταξη.

Οι πολιτικές μας στοχεύουν στην Ανάπτυξη, στην έξοδο από την κρίση και προσπαθούν να εξασφαλίσουν την Ευημερία και την Κοινωνική Συνοχή.
Χρέος μου είναι, να υπηρετήσω αυτές τις πολιτικές και να συμβάλω στη διεύρυνση της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού στη Ν.Δ.

Χρέος μου είναι, να τιμήσω και από αυτή τη θέση την εντολή του Προέδρου και να αγωνισθώ για να ξανακάνουμε τη Ν.Δ. κόμμα ελπίδας του ελληνικού λαού.
Το μεγάλο αυτό στόχο, θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΡΕΚΤΙΦΙΕ!