Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

Οχι άλλο κάρβουνο........

Ξεπέρασε κάθε όριο η προπαγάνδα των δημαγωγών των ΜΜΕ που δεν χάνουν ευκαιρία για να σπείρουν διχόνοια, να καλλιεργήσουν μίσος κρατώντας έτσι διχασμένο τον Ελληνικό λαό, ακόμα και τώρα στην πιο κρίσιμη ίσως περίοδο της ιστορίας του .
Μια μέθοδο που χρησιμοποίησαν για πολλές δεκαετίες οι προκάτοχοι τους με θλιβερά αποτελέσματα, εμφυλίους πολέμους, αιματοκυλίσματα, και καταστροφές.
Αφορμή αυτή την φορά ήταν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κων\νου Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη.
Στην εκδήλωση που έγινε σε κλίμα ομοψυχίας, παρέστησαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., ο υπουργός κ. Βενιζέλος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσ\νικης κ. Μπουτάρης και πλήθος απλών πολιτών.
Παρόλα αυτά όμως κάποιοι προσπαθούν να περάσουν μια διαφορετική εικόνα στον κόσμο
Ο "δημοσιογράφος" του Μέγκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές λέγοντας διάφορες κοτσάνες και ψέματα και όταν η ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη τον διαψεύδει χαμογελώντας, της αφαιρεί τον λόγο!!!!
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από γνωστή ειδησιογραφική ιστοσελίδα, έχει "δημοκρατικότατο" ύφος και φέρει τον τίτλο: "Όλη η ακροδεξιά στα αποκαλυπτήρια"!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Τα σχόλια όπως πάντα δικά σας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :