Πέμπτη, Ιανουαρίου 27, 2011

Με αεροπλάνα και βαπόρια κάνουν βόλτες οι Τούρκοι στο Αιγαίο!!!!!

"Δεν αλλάζει το καθεστώς στο Αιγαίο" μας διαβεβαίωνε πριν δυο μέρες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή. Αν προσθέσουμε και τους λεονταρισμούς του στην πρόσφατη επίσκεψη του στην γειτονική Χώρα τότε θα συμπεράνουμε ότι κάποιο πατριωτικό ένστικτο ξύπνησε ξαφνικά μέσα του.
Απ' ότι φαίνεται όμως κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά υπ' όψιν και πόσο μάλιστα η Τουρκία, ένα στρατοκρατούμενο ιμπεριαλιστικό κράτος με πάρα πολύ ισχυρή διπλωματία.
Μια μέρα λοιπόν μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου οι Τούρκοι ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας και άρχισαν τις βόλτες με τα πολεμικά τους πλοία στο Αιγαίο!!!!
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (από 02:13 έως 03:01), όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, η τουρκική φρεγάτα «Γιλντιρίμ» εισήλθε εντός των... εθνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Σκύρου και Ευβοίας.
Το τουρκικό πλοίο στη συνέχεια κινήθηκε με νοτιοανατολική πορεία σε διεθνή ύδατα προς περιοχή του Νοτίου Αιγαίου. Αυτή την ώρα, η «Γιλντιρίμ» πλέει βορειοδυτικά της Καλύμνου σε διεθνή ύδατα.

Υ.Γ. Μήπως ήθελε να μας πει ότι δεν αλλάζει το νέο καθεστώς στο Αιγαίο;

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :