Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

Ερώτηση Ντινόπουλου για παράνομες μονιμοποιήσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο!!!

Ακόμα και σ' αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η Χώρα το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του κ. Παπανδρέου διορίζουν με την γνωστή πλέον μέθοδο (από το παράθυρο) υπάλληλους σε προνομιακές θέσεις!
Οι φερόμενοι ως σωτήρες της πατρίδας και προστάτες της αξιοκρατίας και της ομαλής λειτουργίας του Κράτους, ακολουθούν για άλλη μια φορά την παραδοσιακή τους τακτική, να διορίζουν δηλαδή αναξιοκρατικά και παράνομα ημετέρους και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των ψηφοφόρων τους.
Διαβάστε την ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου προς τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου με Θέμα: «Καθαρίστριες του πρωθυπουργικού γραφείου»
"Με την αριθμό πρωτοκόλλου Υ 293/15-12-10 απόφαση του Πρωθυπουργού (Αναδιάρθρωση και Σύνθεση στο Πολιτικό Γραφείο του.... Πρωθυπουργού) και συγκεκριμένα με το άρθρο 2 παράγραφος 4 εδάφιο δ συνέβη κάτι πρωτοφανές για τις οικονομικές και εργασιακές συνθήκες που βιώνουν οι ελληνίδες και οι έλληνες.
Μετετράπησαν 16 από τις 60 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων διοικητικού και οικονομικού προσωπικού χωρίς διαδικασία ΑΣΕΠ.
Η συνέχεια, όμως, υπήρξε εξίσου εντυπωσιακή.
Με το ίδιο άρθρο άλλες δύο θέσεις καθαριστριών που μέχρι πριν είχαν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μετετράπησαν και αυτές σε θέσεις μονίμων υπαλλήλων ( και μάλιστα Π.Ε) διοικητικού και οικονομικού προσωπικού.

Δηλαδή δύο καθαρίστριες στο γραφείο του Πρωθυπουργού που μέχρι πριν εργαζόταν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου όχι μόνον μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο , αλλά από καθαρίστριες αναβαθμίστηκαν σε διοικητικές υπαλλήλους ( πανεπιστημιακού επιπέδου !) με ειδικότητα στα οικονομικά θέματα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ερωτάται ο Πρωθυπουργός:

1. Ποιες είναι αυτές οι δύο καθαρίστριες που είχαν αυτήν την εντυπωσιακή εργασιακή και επαγγελματική εξέλιξη.
2. Ποιοι είναι οι άλλοι 16 μετακλητοί υπάλληλοι που με απόφαση του ιδίου και χωρίς την νόμιμη διαδικασία του ΑΣΕΠ μονιμοποιήθηκαν στο δημόσιο.

25 Ιανουαρίου 2011 Ο Ερωτών Βουλευτής

Αργύρης Ντινόπουλος
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ "ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.
Π.Χ. ΝΕΚΤΑΡΙΑ