Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2011

Το αυθεντικό κίνημα κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ κινδυνεύει.

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού
Ετοιμάζουν ένα σταλινικό ΠΑΜΕ για να το καπελώσουν.
Είναι πλέον βέβαιον ότι το κίνημα των διοδίων έχει αρχίσει να ενοχλεί τους "άνωθεν" και απόδειξη αυτού είναι ότι αναγκάζονται εσπευσμένα να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα "μέσα". Είναι έτοιμοι να αμολήσουν, εναντίον του κόσμου που αντιδρά, τα πιο επικίνδυνα "σκυλιά" που διαθέτουν. Τους γνωστούς..... ΚΚΕδες …Τα γνωστά παρασιτικά, ανεπάγγελτα, άεργα και προβοκατόρικα κομμούνια …Τους επαγγελματίες χαφιέδες του παρακράτους και της Νέας Τάξης. Μέχρι τώρα πίστευαν ότι το κίνημα θα "ξεφουσκώσει" και δεν το αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τώρα αναγκάζονται ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Λείπουν σοβαρά χρήματα από το ταμείο του Μπόμπολα και αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει να συνεχίσει να συμβαίνει. Λείπουν χρήματα από τον Μπόμπολα και όταν λείπουν χρήματα από αυτόν λείπουν και από την Goldman Sachs
Αυτό, το οποίο πρωτίστως πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το πρόβλημα των διοδίων είναι εξόχως σοβαρό. Τα ληστρικά διόδια των δρόμων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οι οδικές αρτηρίες είναι ένα από τα πλέον αποδοτικά Μegaκεφάλαια της Νέας Τάξης. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν εδώ, συμβαίνουν κι αλλού. Συμβαίνουν όχι μόνον στις "Μπανανίες", αλλά ακόμα και στις πιο ισχυρές χώρες …Ακόμα και στο ιμπεριαλιστικό Τέξας οι κάτοικοι αντιδρούν στους "ληστές" των εθνικών οδών. Γιατί; Γιατί παντού υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων τραπεζών βρίσκονται πίσω από όλα τα διόδια αυτού του Πλανήτη.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης. Κανένας από αυτούς δεν θέλει ν' ανοίξει μια ανεξέλεγκτη "τρύπα" στον παγκόσμιο ληστρικό μηχανισμό τους. Αν οι Έλληνες αντισταθούν και κερδίσουν "μάχες" εναντίον τους, είναι βέβαιον ότι τα κέρδη αυτών των μαχών θα μεταφερθούν και στο εξωτερικό …και αυτό τους τρομοκρατεί. Αν οι Έλληνες ανοίξουν μια "τρύπα" στην Ελλάδα, κανένας δεν γνωρίζει την εξέλιξή της.
διαβάστε την συνέχεια στο
http://eamb-
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

''Όπως κάποτε οι δωσίλογοι αποκαλούσαν τους πολίτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν στους Ναζί, κομμουνιστές, έτσι και οι σημερινοί ΔΝΤκοί χαφιέδες θα αποκαλούν τους πολίτες, οι οποίοι αντιστέκονται, κομμουνιστές. Έτσι πάντα ξεκινάει το παιχνίδι. Πάντα οι φασίστες ενεργούν πρώτοι, για να "προστατεύσουν" τη Δημοκρατία από τους κομμουνιστές. Ενεργούν πιο γρήγορα από κάθε δημοκράτη, για να μην επιτρέψουν σε κανέναν απρόβλεπτο παράγοντα να μπει στο "παιχνίδι". Κατόπιν ακολουθεί το ΚΚΕ στη γνωστή παράσταση …Στη γνωστή παράσταση σύγκρουσης. Όλοι οι φασίστες υπερασπιστές της Δημοκρατίας και των λαϊκών συμφερόντων και ο κόσμος στην άκρη να παρακολουθεί, χωρίς να μπορεί ν' αντιδράσει. Να παρακολουθεί αυτά, τα οποία γίνονται από τους φασίστες γι' αυτόν …χωρίς αυτόν. Θα μαλώνει η Κανέλλη με τον Σπυράδωνι για την "ιδιοκτησία" των "ζωντανών".''
Πριν λιγο καιρο και με αφορμη την Παννελλαδικη απεργια, και τα ρεζιλικια εδω στην Ναξο, τα ιδια ακριβως συζητουσαμε εδω στα σχολια. Και παραξηγηθηκαν κιολας οι τοπικοι ΚΚΕδο-ΠΑΜιτες, και εξεδωσαν και ανακοινωση. Γιαυτο το καπελωμα συζητουσαμε και λεγαμε οτι κραταει σπιτι του τον κοσμο. Οπου παει να γινει κατι ... να και το ΠΑΜΕ !!! διαβαστε το αρθρο να σας λυθουν μερικες αποριες ...και εδω ειμαστε.