Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2010

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλης", έγινε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Νάξου, που αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2011. Την ορκωμοσία πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος. Η αίθουσα του θεάτρου, το φουαγέ και οι εξωτερικοί χώροι του δημοτικού μεγάρου είχαν αρχίσει να γεμίζουν πολύ πριν την έναρξη της τελετής .
Ο νέος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανόλης Μαργαρίτης στον λόγο που εκφώνησε, ευχαρίστησε όλους τους δημότες του ενιαίου πλέον Δήμου και υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να φτάσει η Νάξος στην θέση που της αξίζει .
" Δανειστήκαμε αυτό τον τόπο από τους γονείς μας και οφείλουμε να τον παραδώσουμε όσο πιο καλύτερο γίνεται στα παιδιά μας" είπε χαρακτηριστικά.
Ανέλυσε του άξονες πάνω στους οποίους θα ασκήσει τα διοικητικά του καθήκοντα και θα εφαρμόσει την πολιτική του(Δικαιοσύνη, δημοκρατία, αξιοκρατία, κ.τ.λ) και κάλεσε την απερχόμενη δημοτική αρχή να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σ' αυτήν την προσπάθεια . Τόνισε μάλιστα ότι θέλει ο Δήμος να είναι υπερκομματικός και ανοιχτός για όλους τους πολίτες, να αξιοποιείται κάθε πολίτης, κάθε ιδέα, και άποψη. Κλείνοντας μίλησε και για το ήθος και τον χαρακτήρα που απαιτείται να έχει ο κάτοχος ενός τέτοιου αξιώματος, συνοψίζοντας τα μέσα σ' ένα Απεραθίτικο κοτσάκι που είχε γράψει πριν 35 χρόνια ο Τσικαλαδονικόλας(θείος του δήμαρχου) για τον αδερφό του Τοτόμη που είχε εκλεγεί τότε πρόεδρος Απειράνθου.
" Ξέρεις το νέο αξίωμα ήντα προσόντα θέλει, φρόνηση, μπέσα, υπομονή, δουλειά και γλώσσα μέλι"
Αμέσως μετά την ορκωμοσία προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους μπουφές με πλούσια εδέσματα(λόγω των ημερών υπήρχαν και αρκετά νηστίσιμα ) που είχε ετοιμάσει ο σεφ κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος. Κάποιοι βιαστικοί μάλιστα, όπως γίνεται συνήθως, είχαν ξεκινήσει να τσιμπολογούν πριν την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει ως εξής:
Την θέση του προέδρου τού δημοτικού συμβουλίου θα πάρει ο κ. Φώτης Μαυρομμάτης και οι έξι αντιδήμαρχοι θα είναι οι : Τ. Πρωτονοτάριος , Δημήτρης Λιανός, Μανώλης Πολυκρέτης , Αργύρης Ανεβλαβής , Απόστολος Ψαρράς, και ο Αντώνης Μανιός.

Εμείς τους ευχόμαστε να είναι όλοι .......Σιδεροκέφαλοι!!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

φανταστειτε το καημο που δεν μπορουσε ουτε ο απερχομενος ουτε ο επαρχος να πει 2 λογια αλλα λογικο ειναι αφου δεν εγινε εργο τι απολογισμο να κανει...............

Ανώνυμος είπε...

Μερικά ζώα τρώγανε πριν προλάβει να σερβίρει ο Μποτρινι ...α ρε ζώα

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Μποτρίνι; Ο αυτοανακυρηγμένος σεφ Παπαδόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

τιποτα δεν αφηνετε να πεσει κατω ρε ; ολα τα βλεπετε;

Ανώνυμος είπε...

Λίγα λόγια για τον μποτρινι έτσι...σσσ οι μυστικοί

Ανώνυμος είπε...

ANTE NA TOUS DOUME KI AUTOUS ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

ΕΔΩ ΚΑΠΟΥΝΗΣ,
ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥΝΗΣ,

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ???

Ανώνυμος είπε...

εβαλε ιδια ωρα τη συνεδριαση της ΕΑΣ ακομα να χωνεψει τη σφαλιαρα που φαγε..........

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΧ@#@#@#@#@#@#@#@#@