Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

Ξεχείλισε η οργή του κόσμου - Έδειραν τον Χατζηδάκη!!!

Μια από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων χρόνων πραγματοποίησαν σήμερα 10.000 άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για τα πρωτοφανή μέτρα της κυβέρνησης.
Φωτιές, οδοφράγματα, συμπλοκές διαδηλωτών και κλεφτοπόλεμος με αστυνομικούς μέχρι τις απογευματινές ώρες, έκαναν κόλαση την πρωτεύουσα που είχε παραλύσει από τις απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων.
Από το οργισμένο πλήθος δεν γλύτωσε ούτε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ κ. Κωστής Χατζηδάκης, που ξυλοκοπήθηκε άγρια και φυγαδεύτηκε αιμόφυρτος την τελευταία στιγμή από μια διμοιρία αστυνομικών(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ).

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

οι πληρωμενοι παπαγαλοι τον τελευταιο καιρο οποτε εχει απεργια συμμετεχουν δηθεν κι αυτοι για να μην βλεπει ο κοσμακης τι γινεται. οι πετρες αρχισαν να πεφτουν. κι εμεις εδω στην ναξο; κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις εδω φιλε μου παρακολουθουμε τους δηθεν, τους τζιπατους, τους κονομημενους και 3-4 τελευταιους γραφικους μαζι τους να πρωτοστατουν στους αγωνες για το λαικο κινημα. Και γελαει η παραλια καθε φορα μαζι τους. Και αυτοι εκει, μπροσταρηδες στους αγωνες και τιμητες των παντων τρομαρα τους. Αυτοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου καθως την εχουν δει και ηγετες και κανουν και χωριστες συγκεντρωσεις για να μετρησουν και ποιος εχει περισοτερο λαο μαζι του. Οι πουθεναδες.

Ανώνυμος είπε...

Κατσε λοιπόν στην καφετέρια και ρουφά τον λούγκρο φραπουτσίνο σου και όταν έρθει η ώρα και χτυπήσει την πόρτα σου η κρίση βγάλε το όπλο και σημάδεψε το κεφάλι σου.
Δεν μας λες καλύτερα ότι είσαι κότα λυράτη και για αυτό δεν βγαίνεις στον δρόμο.