Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2010

Παράνομη η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νάξος 06-12-2010
Για μια ακόμα φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος Νάξου και ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού στην λειτουργία του ανώτατου οργάνου του Δήμου Νάξου, του Δημοτικού Συμβουλίου και στην ίδια τη βούληση του Λαού της Νάξου και των μικρών Κυκλάδων.
Για μια ακόμα φορά προσδιόρισαν εντελώς παράνομα και αυθαίρετα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου, για σήμερα Δευτέρα 06-12-2010, με πάρα πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων και αναμορφώσεις του Προϋπολογισμού του Δήμου Νάξου ποσού περί το 1.000.000,00 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό απαγορεύεται ρητά από το νόμο ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ...... ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (Ε.Σ.Π.Α ) .

Ειδικότερα όπως ορίζεται ρητά στο άρθρο 93 παρ.6 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων «Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών (δηλαδή από 07-10-2010) και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης».

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου σαφώς είναι παράνομη, και βεβαίως ουδόλως εμείς θα συμμετάσχουμε σε αυτήν και να νομιμοποιήσουμε παράνομες αποφάσεις.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νάξου

1. Νικόλαος Βενιέρης
2. Φώτιος Μαυρομμάτης
3. Μιχαήλ Μαργαρίτης
4. Εμμανουήλ Πολυκρέτης
5. Κωνσταντίνος Καπίρης
6. Μιχαήλ Τουλούπης
7. Αργύριος Ανεβλαβής

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι περιμένουν να πληρωθούν με τις αποφάσεις αυτού του δημοτικού συμβουλίου;
Προμηθευτές, εργολάβοι, όχι λαμόγια.
Για αυτούς τουλάχιστον έπρεπε να βάλετε ένα υστερόγραφο ότι εξαιρούνται και ότι είστε σύμφωνοι. Μην μηδενίζουμε τα πάντα, και μην κάνουμε στείρα αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν πληρωθούν μέχρι τέλος του χρόνου θα περιμένουν μετά να πληρωθούν το Μάϊο.
Να σκεφτόμαστε λίγο.
Κάποιοι από αυτούς που εκρεμούν οι πληρωμές τους σας ψήφισαν κ. Μαυρομάτη, Ανεβλαβή, Τουλούπη, Πολυκρέτη.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κ. Μαράκη.
Ούτε ο ίδιος δεν πήγε στο δημοτικό συμβούλιο.
Ντροπή σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΛΙΔΕΣ" ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ" ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ.

ΔΙΠΛΗ ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΗ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

aΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..!

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΨΑΡΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά για τη Νάξο νοιάζεται κανείς ή την επόμενη τετραετία αντί για ανάπτυξη θα έχουμε πάλι κόντρες με δεξιούς και πασοκους???
Αφήστε τις κόντρες και συνεργαστείτε για το καλό των Ναξιωτών και της Νάξου. Πάνω από τα κόμματα είναι το καλό του νησιού. Αν αναπτυχθεί το νησί, θα έχουμε και εμείς κέρδος. O Μαράκης δοκιμάστηκε και απέτυχε. Γι' αυτό και καταψηφίστηκε από τους Ναξιώτες. Τώρα είναι η σειρά του Μαργαρίτη να δοκιμαστεί. Στο τέλος της τετραετίας θα κριθεί κι εκείνος.

Γ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λέει ο Απόστολος ο Ψαρράς (ίσως από τους λίγους που ξέρει τι λέει και τι κάνει).
Λυπάμαι πολύ για τον κ. Μαράκη, καθώς επίσης και για τους κ. Μαυρομάτη, Ανεβλαβή, Πολυκρέτη και Τουλούπη οι οποίοι νομίζουν ότι είναι ακόμα αντιπολίτευση

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΕΧΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ).
Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ!
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.
Η ΝΑΞΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ.
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.