Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «Κοπρίτες» οι δημόσιοι υπάλληλοι!!!!!

Επίθεση δέχτηκαν για άλλη μια φορά οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο. Πριν λίγους μήνες μέσα στον "ιερό" χώρο του κοινοβουλίου, παραδέχτηκε ότι τα λεφτά που χρωστά η Χώρα μας τα έφαγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι μαζί με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, χωρίς φυσικά να υποστεί κάποια συνέπεια για τα λεγόμενά του!!! Όπως γνωρίζετε οι πολιτικοί της Ελλάδα βρίσκονται στο απυρόβλητο, ακόμα και όταν ομολογούν τις παρανομίες τους δεν τιμωρούνται(Πάγκαλος, Τσουκάτος, Μαντέλης κ.α.)
Αυτή τη φορά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο « Βήμα της Κυριακής», καταφέρθηκε με βαρύτερους χαρακτηρισμούς κατά των δημοσίων υπαλλήλων , τους αποκάλεσε «κοπρίτες»! Κοπρίτες που διορίζονται μόνο για ρουσφετολογικούς λόγους!!!!
«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και.... παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, επισημαίνοντας πως δεν είναι «ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος». Επίσης τάχθηκε κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, ενώ δήλωσε σύμφωνος με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης.
Πληροφορίες από zougla.g
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ήρθαν για να μείνουν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες.Καημένε Οτσαλάν...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΩΣ...
ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ..
ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

το γεγονός ότι και η κόρη του διορίστηκε από τον ίδιο στο δημόσιο σε ποια κατηορία τον τοποθετεί?

Ανώνυμος είπε...

......του αρχικοπριτη

Ανώνυμος είπε...

ειναι λογικο να πληρωνουμε ακομη ακουσον ακουσον και τα γυαλια των δημοσιων υπαλληλων, τα παιχνιδια των παιδιων τους; παμε καλα να τους τα κοψει ολα αυτα και να λειπουν συνεχεια απο τις θεσεις τους και ενω ειναι πολυαριθμοι να μην μπορει να εξυπερητηθει ο κοσμος, μονο να σε στελνουν απο οροφο σε οροφο για ενα χαρτι; και να περνουν λεει και 100000 για τα γεραματα τους, λες και εγω που ειμαι εργατης θα παρω απ ολα τα παραπανω; και πληρωνω τα ενσημα μου γιατι αμα ζητησω ενσημα παιρνουν αλβανους, το περισσοτερο που ειχα σε βιβλιαριο μου ειναι καποτε που παντρευτηκα και ειχα απο το κρεβατι και το γαμο 3000000 δρχ και δεν εκανα κρεπαλες ποτε και δεν χαρτοπαιζα ποτες, ΚΟΠΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

η κατάσταση στο δημόσιο είναι τραγική...

Ανώνυμος είπε...

για φαντάσου οι πολιτικοί διορίζουν ΚΟΠΡΙΤΕΣ, εκλέγονται από τους κοπριτες, τί άλλο θα μας πουν