Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου της Φιλοζωικής Νάξου

Με μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς προσέλευσης παρά το τσουχτερό κρύο, όσο και από πλευράς εσόδων που θα διατεθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων του νησιού μας, ολοκληρώθηκε το δεύτερο «bake sale» που διοργάνωσε και φέτος η ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΝΑΞΟΥ.
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και φρεσκοφουρνιστά εδέσματα, σπιτικές μαρμελάδες και μπισκότα με συνοδεία ζεστού καφέ ή ρακόμελου, η εκδήλωση της Φιλοζωϊκής, ήταν το Σάββατο μια χαρούμενη νότα στην παγωμένη και άδεια παραλία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι έδωσαν το.... παρόν και μας υποστήριξαν και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του νησιού, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κύριο Γεροντάκη που απέδειξε ότι διαθέτει πράγματι ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, παραχωρώντας μας το χώρο του εστιατορίου του, καθώς και τον κύριο Χαριτίδη του ΚΑΦΕ ΧΟΒΟΛΗ για την ευγενική προσφορά επαγγελματικού εξοπλισμού.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία και ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά με περισσότερη αγάπη για τους συνανθρώπους μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά και για τους ανυπεράσπιστους τετράποδους φίλους μας.

Η Φιλοζωική Νάξου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :