Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

Μπάσκετ: Σαρωτικός και πάλι ο Πανναξιακός!!

Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε σήμερα(χθες) στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός κόντρα στον Μαρπησσαϊκό με σκορ 78 – 44 για το πρωτάθλημα Μπάσκετ Κυκλάδων .
Ο αγώνας ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω τις κακοκαιρίας που εμπόδισε τις μετακινήσεις των ομάδων(πολλά παιχνίδια αναβλήθηκαν), και χρειάστηκε η συνδρομή των προβολέων του κλειστού για να ολοκληρωθεί.
Η ομάδα του Τάσου Βάβουλα έδειξε από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, παίζοντας σε ρυθμό "ρελαντί", κατάφερε απ' το πρώτο κιόλας ημίχρονο να ξεφύγει στο σκορ και να προηγηθεί με 44-25.
Με τον ίδιο περίπου ρυθμό κύλισε και το δεύτερο ημίχρονο για τις δυο ομάδες.
Ο Μαρπησσαϊκός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αντιδράσει και να γίνει απειλητικός για τον Πανναξιακό που όσο περνούσε η ώρα αύξανε την διαφορά, φτάνοντας την μάλιστα στο 38ο λεπτό σε νταμπλ σκορ(78 – 39).
Γενικά ήταν ένα "ήσυχο" ματς και η διαφορά που εξασφάλισε από την αρχή ο Πανναξιακός έδωσε την ευκαιρία στον κ. Βάβουλα να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του στο παρκέ.
Κορυφαίοι από τον Πανναξιακό οι Φαρμάκης, Ενεζλής και Γκεόργκι ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Χερουφίμ, Δαβερώνης.
Άψογη ήταν και η διαιτησία του κ. Παναγιώτη Ισιγώνη που λόγω του απαγορευτικού των πλοίων αναγκάστηκε να σφυρίξει μόνος του την αναμέτρηση.
Πανναξιακός (Βάβουλας) Γκεόργκι 12, Φυρογένης 11, Λιαρμακόπουλος, Καζακίδης 2, Κάβουρας, Μάκαρης 5, Βενιέρης 1, Δαμίγος, Ανεβλαβής, Ενεζλής 16 (1), Φαρμάκης 23 (2), Μυλωνάς 8.
Μαρπησσαϊκός (Μουρογιάννης) Αλιφιέρης, Χερουφίμ 13 (2), Τριτσιμπίδης, Μαυρής, Χριστόφορος 5 (1), Κορτιάνος 8, Γαβαλάς 2, Γκραντ 2, Δαβερώνης 14 (1), Πετρόπουλος, Κοργιόκης, Κουνής
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :