Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

Ελένη Γκόρτσανιουκ . Το νέο αστέρι του Πανναξιακού!!!

Η Ελένη Γκόρτσανιουκ είναι το νέο αστέρι της γυναικείας ομάδας βόλεϋ του Πανναξιακού.
Η 27χρονη Ουκρανή σταρ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή (2 χρονιές), Φιλαθλητικό (1), Ολυμπιακό (3), Αστέρα Αγίου Δημητρίου(1), ΑΕΚ, ΖΑΟΝ και στην Ιταλική Volta Mantovana, έχει πάρει πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Φιλαθλητικό και είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδας.
Το εντυπωσιακό είναι ότι σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς της παίζουν βόλεϋ. Ο αδελφός της Ζένια ειναι βασικός στην Εθνική Ελλάδας και στον Ηρακλή ενώ την χρονιά 2002-03 υπήρχαν 6 Γκόρτσιανουκ στη Θεσσαλονίκη κι έπαιζαν βόλεϊ! !!
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νικόδημο Λιανό και δημοσιεύθηκε χθες στην "Κυκλαδική", το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ναξιώτικης ομάδας μιλάει για όλους και για όλα.
Δηλώνει εντυπωσιασμένη από την Ναξιώτικη φιλοξενία και νιώθει τυχερή που θα αγωνιστεί στον Πανναξιακό."Να σκεφτείς ότι όταν πληροφορήθηκαν οι δικοί μου που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία ότι θα αγωνιστώ στη Νάξο, μου είπαν ότι είμαι τυχερή. Πιστεύουν ότι βρίσκομαι σ’ ένα νησί όπου ο καιρός είναι καταπληκτικός, έχει συνέχεια ήλιο και βρίσκομαι σ’ ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Όχι ότι έχουν άδικο βέβαια μετά τις πρώτες μου εντυπώσεις. Για τους φίλους μου ή την οικογένειά μου, η Νάξος είναι ένα νησί που πας διακοπές και δεν παίζεις βόλεϊ. Αυτό όμως δεν ισχύει για μένα. Ήρθα για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της όπως κάνω πάντα" είπε και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στην Α2.
Ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Μανόλης Βαθρακοκοίλης μίλησε στο naxosfan για την μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του συλλόγου: " Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν ο μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος στην Α2 και γι' αυτόν τον λόγο κάνουμε και τις απαιτούμενες κινήσεις. Αυτή την στιγμή συζητάμε για άλλες δυο μεγάλες μεταγραφές που αν πάνε καλά τα πράγματα θα ενισχύσουν πολύ την ομάδα. Θέλουμε όμως και τον κόσμο κοντά μας, μικρούς και μεγάλους, άντρες και γυναίκες να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Το Βόλεϋ και το Μπάσκετ είναι αθλήματα που απευθύνονται σε όλον τον κόσμο και πιστεύω ότι φέτος με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και στις δυο ομάδες το θέαμα είναι δεδομένο."
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αμ η φωτογραφια με το προεδρο; η κολαση κι ο ..παραδεισος

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΠΑΛΙ....
ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

μου φαινεται οτι δεν θα πεφτει καρφιτσα στο κλειστο!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγιναν τα προηγούμενα posts? Λογοκρίνατε το πάθος μας για τον... αθλητισμό?

Ανώνυμος είπε...

narosmou

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ!