Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Μήνυμα ανθρωπιάς από 65χρονο Κρητικό!!!

Μήνυμα ανθρωπιάς μέσα σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς στέλνει ένας 65χρονος από την Κρήτη δείχνοντας σε όλους ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Ο 65χρονος κάτοικος Ηρακλείου όταν διάβασε στην εφημερίδα της Κρήτης «Πατρίδα» την είδηση ότι ένας συμπολίτης θα έχανε το σπίτι του επειδή χρωστούσε 6.000 ευρώ δεν μπόρεσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.
Αμέσως πήγε στα γραφεία της εφημερίδας και ζήτησε το όνομα του ανθρώπου και του δικηγόρου του που είχε αναλάβει να κάνει την ανακοπή κατά του προγράμματος πλειστηριασμού εκ μέρους του ιδιοκτήτη του ακινήτου και πλήρωσε το χρέος των 6.000, γλιτώνοντάς τον άνθρωπο από το να βρεθεί στο δρόμο.
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που του είχε αφήσει η μητέρα του στη Θέρισσο θα έχανε το σπίτι λόγω χρέους 6.000 σε πληστηριασμό που θα.... γινόταν μάλιστα σήμερα 1η Δεκεμβρίου.
Όπως όμως δήλωσε ο 65χρονος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, στους υπεύθυνους της εφημερίδας «Δεν θα ηρεμήσει η ψυχή μου και η συνείδηση μου όσο ξέρω ότι θα μπορούσα να σώσω το σπίτι του και δεν το έκανα». Όπως ανέφερε ο 65χρονος μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και ξέρει καλά τι θα πει να είσαι αβοήθητος. Σήμερα όμως που η ζωή του τα έφερε έτσι και έχει οικονομική άνεση όσο ζει και μπορεί θέλει να βοηθά τους συναθρώπους του.

Μακάρι, όλοι οι άνθρωποι να ήταν τόσο Άνθρωποι.
Β.Κ. με πληροφορίες από aek365.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :