Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2010

2Χ2 για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού!!

Στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ επικράτησε του τυπικά γηπεδούχου Μαρπησσαϊκού 53 – 19 σημειώνοντας έτσι την δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Τα κορίτσια του Σπύρου Μάκαρη μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήραν μπροστά και με κορυφαία την Ελένη Φάρκωνα, που πέτυχε 14 πόντους, μετέτρεψαν το ματς σε υγιεινό περίπατο δείχνοντας έτσι με την απόδοσή τους ότι η ομάδα διαθέτει την ικανότητα και το ταλέντο για να πετύχει μεγάλα πράγματα. Εκτός από την Φάρκωνα ξεχώρισαν επίσης η Κρητικού (11π) και η Ασλάνη(8π).
Μαρπησσαϊκός: (Μπουρογιάννης): Ανουσάκη, Μετζιδάκη, Σιφάκη, Γκραντ 6, Αρκουλή, Θεοδωράκη 6, Κεφαλά 5, Περαντινού 2, Μπουραντά. Αγούρου, Καπούτσου, Τσιγώνια.
Πανναξιακός: (Μάκαρης): Φάρκωνα 14, Τσακωνιάτη, Ασλάνη 8, Μάκαρη Μ. 2, Χάμπα. Κιουλαφή 6, Κρητικού 11, Μυλωνά 3, Μάκαρη Φ 2, Μαγγανάρη 2, Μπίτσιου, Μανδηλαρά 4, Ζούλη
Νίκη και οι έφηβοι
Σε αντίθεση με τις γυναίκες οι έφηβοι του Πανναξιακού χρειάστηκαν να υπερβάλλουν εαυτούς για να καταφέρουν να νικήσουν τον μαχητικό Άρη Σύρου με 57 – 54.
Καλύτεροι από τους Ναξιώτες οι Περάκης(24 ), Γιοσμάς(10π), και ο Μαστρογιαννόπουλος (7π) που πέτυχε και τις δυο τελευταίες νικηφόρες βολές .
Πανναξιακός: Γιοσμάς 10, Κάβουρας 7 (1), Μαστρογιαννόπουλος 7, Ξυδάς, Δαμίγος 2, Περάκης 24, Φουτάκογλου 2, Μανταδάκης 5, Καπίρης
ΑΡΗΣ Σύρου: Θεοχάρης, Μάνος, Μανούσος 19 , Ψιλλόπουλος, Ζαφειριάδης 10, Ραγούτσος, Κύρκος 6, Μαραμβελιώτης, Βασιλειάδης 11, Ελευθεράκης 8 , Καλάς, Πανογυιός.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :