Παρασκευή, Δεκεμβρίου 03, 2010

Την Κυριακή το πρωί στις 10.15 το ντέρμπι Πανναξιακός - Πανθηραικός

Την Κυριακή, νωρίς νωρίς το πρωί, λίγο μετά την εκκλησία ορίστηκε να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δυο πρωτοπόρων της βαθμολογίας Πανναξιακού και Πανθηραικού. Ώρα βεβαίως ακατάλληλη για ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ... η ΕΠΣ το όρισε αναγκαστικά στις 10.15 προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Σαντορίνης στην επιστροφή της στο νησί. Και ο φιλοξενούμενος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτός που πρέπει να εξυπηρετηθεί. Τέλος πάντων ... επειδή το Κυριακάτικο ματς είναι το σημαντικότερο ως τώρα για την ομάδα μας και επειδή η Παννάξα χρειάζεται την στήριξη μας, φροντίστε όλοι, και ας μην το έχετε συνηθίσει να είστε στο γήπεδο μετά την εκκλησία. Αυτά για τους πιο προκομένους. Οι υπόλοιποι, φροντίστε ρεμάλια να σηκωθείτε νωρίς και όχι το μεσημέρι της Κυριακής ... ως συνήθως !
Β.Κ. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ρε Β.Κ. μας λες ρεμαλια επειδη κι εμεις σαν ανθρωποι τις Κυριακες χουζουρευουμε λιγο περισσοτερο στα κρεβατακια μας; Τελος παντων αν ειναι για την Παναξα θα κανουμε την θυσια και θα σηκωθουμε νωριτερα.

Ανώνυμος είπε...

...και εκει που θα εχω παρει αφεση αμαρτιων απο την αγια κοινωνια στην λειτουργια της κυριακης..τσουφ!!!!...θα αρχισουν τα μπινελικια στο καπακι!!!.....ουτε να συγχωρεθουμε δεν προλαβαινουμε ρε παιδες!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxaa
pame mwri Panaxaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

....συνεχιζοντας αυτο που εγραψα στις <<3 Δεκεμβρίου 2010 8:56 μ.μ.>>....ελπιζω μονο να μην εχει μνημοσυνο στην Παντανασσα την κυριακη και δεν προλαβω το εναρκτηριο λακτισμα!!!
#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΠΛΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 8 ... ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9.30

Ανώνυμος είπε...

σιγα που δεν θα παω κυνηγι για να δω τι; ουτως η αλλως θα κερδισουμε με 2-0.

Ανώνυμος είπε...

οι φιλαθλοι πολλων ομαδων συνηθως εχουν και καποιο περιεργο ονομα οπως για παραδειγμα, πανθηρες, επιστημονες, πελαργοι κ.τ.λ.
Οι φλαθλοι του Πανναξιακου απο την Κυριακη το πρωι θα μπορεσουν να διαλεξουν το ονομα τους μεταξυ των "τεμπεληδες" "ρεμαλια" ή αν γεμισουν
το γηπεδο, "προκομενοι" κατι που μου φαινεται λιγο απιθανο

Ανώνυμος είπε...

...παντως ρε παιδες, να πουμε και του στραβου το δικιο, δεν ειναι ωρα για μπαλλα αυτη!!....και δεν το λεω τοσο για τους φιλαθλους, οσο για τους ποδοσφαιριστες....εχω παιξει και γω τετοια ωρα και ξερω απο πρωτο χερι τι μαλακια ειναι!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

Ο Β.Κ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

Ανώνυμος είπε...

Παραπροκομένος είσαι εσύ Καραθανάση και κατηγορείς και τον κόσμο.
Από ότι μαθαίνω στα συμβούλια της ΑΕΚ ότι σου αναθέτουνε δεν κάνεις τίποτα. Μόνο λούσα και μόστρα είσαι. Κοπρίτη

Ανώνυμος είπε...

AYTOS TOULAXISTON THANAI KEI. KATI ALLOI MONO GIA SXOLIA STA BLOK KAI GIA LAIKA DIKASTIRIA EISASSTE. REMALIA

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε των 1.05, δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να κατηγορω γενικως. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG. Ο χαρακτηρισμος ''ρεμαλια'' ειναι μαλλον τιτλος τιμης, παρα κατηγορια. Προσωπικα ετσι αποκαλω φιλους μου, και πολλοι άπ' αυτους εμενα. Αλλα αυτο δεν σε αφορα. Ο χαρακτηρισμος ''παει'' σ' αυτους που τον καταλαβαν και σε καμια περιπτωση σ' εσενα. Σου ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποια ''ευαισθητη χορδη'' του χαρακτηρα σου !
Β.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ 1.05 ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΡΕΜΑΛΙΑ. ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΛΕΩ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ. ΦΡΟΠΝΤΙΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

KAI PRWI PRWI KAI MESIMERI KAI APOGEYMA KAI VRADY I PANAXA DEN EXEI PROVLIMA. KALWS TA PAIDIA KALWS TA 3-0