Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2010

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι πρωτοπόρων της 7ης αγωνιστικής μεταξύ Πανναξιακού - Πανθηραικού σήμερα στο ΔΑΚ. Σε ένα παιχνίδι που στον αγωνιστικό χώρο κυριάρχησε η δύναμη και η τακτική, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με νικητή όμως στα σημεία τον Πανθηραικό, καθώς πήρε αυτό που ήθελε, τον βαθμό της ισοπαλίας δηλαδή. Με τον πόντο αυτό ο Πανθηραικός μένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, δυο βαθμούς μπροστά απ' τον Πανναξιακό, και θα έχει μάλιστα την δυνατότητα να αυξήσει την απόσταση που τους χωρίζει, καθώς η ομάδα της Νάξου την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό, ενώ οι πρωτοπόροι υποδέχονται στη Σαντορίνη τον Ανδρικό.
Το ματς ξεκίνησε με τον Πανναξιακό να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Πανθηραικό να δίνει χώρο, παίζοντας όμως άψογα στην κόντρα εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Δαμίγου. Η προειδοποίηση ήρθε στο 9' όταν σε αντεπίθεση ο κυνηγός του Πανθηραικού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τζιόλο, αλλά το πλασέ του, έφυγε μόλις άουτ. Ο Πανναξιακός συνέχισε να έχει την ''φλύαρη'' υπεροχή αδυνατώντας όμως να κάνει την μεγάλη φάση. Σε νέα αντεπίθεση των παικτών του Πανθηραικού στο 28' ο Δαμίγος κυνήγησε την μακρινή μπαλιά, ο τερματοφύλακας Τζιόλος βγήκε αδικαιολόγητα μακρυά απ' την περιοχή του για να κόψει, ο ταχύτερος όμως Δαμίγος του ''τσίμπισε'' την μπάλα και από πλάγια θέση πλάσαρε στο κενό τέρμα κάνοντας το 0-1, με τον Τζιολο να φέρει τεράστια ευθύνη. Οι παίκτες του Στ. Μειμάρογλου συνέχισαν να πιέζουν, έχοντας δυο καλές στιγμές με ένα απευθείας φάουλ του Ν. Κατσάνη να..... φεύγει μόλις άουτ στο 39' και τους αμυντικούς του Πανθηραικού να διώχνουν στην γραμμή προλαβαίνοντας τον Μουμπάρακ μετά από κόρνερ του Πολυκρέτη στο 42'. Το 0-1 όμως δεν άλλαξε και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Πανθηραικού μπήκαν στο γήπεδο με σαφή προσανατολισμό να παγώσουν τον ρυθμό και να ροκανίσουν το χρόνο, εκνευρίζοντας ταυτόχρονα τους Ναξιώτες με τις συνεχείς διακοπές για τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά το γκολ ήρθε για τον Πανναξιακό στο 65' όταν ο Σουσούνης μετά από σέντρα του Βασαλάκη έστειλε με όμορφη κεφαλιά την μπάλα στη γωνία του Ξαγοράρη κάνοντας το 1-1. Από το σημείο αυτό και μετά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων αφού τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι τα νεύρα δεν άφησαν καθαρό μυαλό στους 22 ποδοσφαιριστές. Μοναδική καλή στιγμή στο 78' για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μηνδρινός εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής με την μπάλα λόγω και του αέρα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στη συμβολή των δοκών του Τζιόλου. Το ματς τελικά δεν είχε άλλο γκολ, έληξε ισόπαλο, με τους παίχτες του Πανθηραικού να πανηγυρίζουν το βαθμό μέσα στο ΔΑΚ.
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Ν. Κατσάνης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Πέκα και Δαμίγος.
Καλή ομάδα ο Πανθηραικός, (η καλύτερη που πέρασε απ' τη Νάξο φέτος) βρίσκεται δίκαια στην κορυφή, και προς το παρόν ... αποκτά προβάδισμα για την άνοδο.
Για τον Πανναξιακό, κάθε ματς πλέον είναι τελικός, με την όποια απώλεια να φαντάζει καταδικαστική.
Το διαιτητικό τρίο (Κουζούμης, Δρόσος, Ρούσσος) έκοψε όχι μόνο το καρπούζι, αλλά και τα κουκούτσια στη μέση παίζοντας το ματς 50-50 ως απάντηση σε ψιθύρους διαφόρων περί ''σπρωξίματος'' φέτος του Πανναξιακού.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Μειμάρογλου) Τζιόλος, Γ. Κατσάνης, Γρηγορόπουλος, Κατσούλης (Δενδρινός), Ν. Κατσάνης, Βασαλάκης, Μουμπάρακ, Πολυκρέτης (Στρατούρης), Σουσούνης, Αγγελής, Χαμηλοθώρης (Ξενάκης).
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Φωτεινος) Ξαγοράρης, Παναγιωτίδης, Μπεκρής, Κολιούσης, Ταρτάνης, Νομικός, Πέκα, Γιαννάκοπουλος, Δαμίγος (Κελίδης), Μηνδρινός, Μαρίνι (Σουάνης).
B.K.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

13 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

GELA PALI

Ανώνυμος είπε...

...τελικα δεν ειχε μνημοσυνο και πηγα στο γηπεδο στην ωρα μου!!....
εχω συγκεντρωσει τις εξης παρατηρησεις απο το σημερινο παιχνιδι:
1ον). ο πανναξιακος οπως και περυσι, ετσι και φετος, εχει σοβαρο προβλημα στην θεση του τερματοφυλακα.
2ον). ο πανναξιακος ειναι τεχνικη ομαδα και αυτο το γηπεδο τον προδιδει και τον εκθετει!!
3ον). ο πανθηραικος εδειξε σημερα μια πολυ στοιβαρη ομαδα με κοντρολαρισμενους παιχτες και ακολουθησε σε ολο το παιχνιδι την τακτικη του κατα γραμμα.
4ον). αν οι διαιτητες ειναι οι ιδιοι και στην Σαντορινη, τοτε ο Πανναξιακος εχει ελπιδες να παρει το πρωταθλημα. (η καλυτερη διαιτησια για φιλοξενουμενο σε ντερμπυ που εχω δει τα τελευταια χρονια στο ΔΑΚ!!)

Ανώνυμος είπε...

aaa!!!! ξεχασα να υπογραψω!!!

#αριστεροχειρας#

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εισαι εσυ που με μια φορα που ηρθες στο γηπεδο κανεις και παρατηρησεις.Ο τερμοτυφαλακας μεχρι και το σημερινο ματς ηταν αλανθαστος οποτε που ειναι το προβλημα???το προβλημα ειναι οτι δεν ερχεσαι στο γηπεδο μαλλον .Το οτι εκανε ενα λαθος σε ενα παιχνιδι με μια ομαδα που ηταν για 5 γκολ δεν λεει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΚΟΛ-ΔΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΜΑΤΣ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ,ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΗΣΙΑ.ΓΙΑ 5 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BUDGET ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ; ΟΣΟ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

s eyxaristoume gia ta kala sou logia alla poses varas ti mera???den varethikes ton exeis kanei mantolato..

Ανώνυμος είπε...

RE 8.12 ZEIS STI NAXO ? TO GIPEDO XEREIS POU EINAI ?

Ανώνυμος είπε...

RE KOLOBLAXOI, OPOTE DEN KERDIZETE TO MONO POY KSERETE EINAI NA BRIZETE AYTOYS POY KANOYN SXOLIA POY DEN SAS ARESOYN,XORIS OMOS NA BRIZOYN. OMOS GIA AYTO EISTE KOLOBLAXOI KAI GI AYTO KAI TOY XRONOY PALI STO TOPIKO THA EISTE ME TH MEGALYETRI OMADA TON KYKLADON...XAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ελα τωρα πες την αληθεια σ εχει φαει η μαλακια.μη ντρεπεσαι πες ποσες φορες το παιζεις τη μερα....ολοι πανναξιακοι ειμαστε ελα μη ντρεπεσαι πες...ειναι διψηφιο το νουμερο???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 10.17 ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΠΡΩΦΑΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ... ΜΠΛΕ

Ανώνυμος είπε...

σοβαρευτειτε και μην γραφεται μαλακιεσ στα σαιτ.
καντε ενα σχολιο για το παιχνιδι και φτανουν τα παραπανω.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ; ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΜΗΠΩΣ;