Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Επίσκεψη Ν. Μαράκη σε Εγγαρές-Γαλήνη-Κυνίδαρο

Ο δήμαρχος Νάξου και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Νίκος Μαράκης, συνέχισε την περιοδεία του στα χωριά Γαλήνη Εγγαρές και Κυνίδαρο, ο οποίος έγινε ενθέρμως δεκτός από τους κατοίκους τους. Με την φράση « Με τη δύναμη που απορρέει μέσα από τις ρυθμίσεις του Καλλικράτη και με καλή πρόθεση και πρόγραμμα, έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ότι δυνατόν καλύτερο για τα νησιά μας» έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα του νέου Δήμου.
Μιλώντας για ενδυνάμωση της αυτοδιοίκησης, εξήγησε στους παρευρισκόμενους τον νέο τρόπο λειτουργίας της με τον θεσμό του Καλλικράτη, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις για το πώς θα πορευτεί η αυτοδιοίκηση μετά τις.... εκλογές.

Ο κ. Μαράκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εύρωστη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο δήμος Νάξου, τονίζοντας το γεγονός πως με σωστή διαχείριση κατάφερε να υλοποιήσει έργα ουσίας, ιδιαίτερα στις τοπικά διαμερίσματα του νησιού, χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρηματοδότηση και φυσικά χωρίς να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη που καλείται να πληρώσει ο Ναξιώτης πολίτης.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους του, τονίζοντας πως το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού περιλαμβάνει τόσο νέα παιδιά, με φρέσκιες ιδέες που ενδιαφέρονται για τα κοινά όσο και ανθρώπους με εμπειρία και χρόνια προσφορά στα κοινά του τόπου.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010, στις 17:30, ο κ. Μαράκης θα επισκεφθεί τον Απόλλωνα, στις 19:15 την Κεραμωτή, στις 20:30 το Σκαδό και στις 21:15 την Κορωνίδα.

Από το Γραφείο Τύπου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΟΥ ΣΕΡΓΗ?
ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΑΘΗ...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΙΚΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΝΑΞΟΥ?
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΡΓΗΣ - ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
5 ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ + ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΣΕΡΓΗ = 10

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΛΥΣΑΞΕ ΤΟΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ? ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΕ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.