Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

Ανακοίνωση απάντηση του Πανναξιακού προς τη Κυκλαδική.

Με έκπληξη διαβάσαμε τη δημοσίευση της Κυκλαδικής(τέταρτη 20 Οκτωβρίου) περί "εμπάργκο"του Πανναξιακού προς τη κυκλαδική και την οποία υπογράφει o Βλαχάκης Γιάννης . Ο Πανναξιακός σαν ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας με μεγάλη ιστορία δίνει αγώνα καθημερινώς για μπορεί η νεολαία της Νάξου και όχι μόνο να αθλείται ΔΩΡΕΑΝ με τις σωστές συνθήκες , το κατάλληλο υλικό και όσο περνάει από το χέρι μας με τις κατάλληλες υποδομές.
Σ αυτή μας της προσπάθεια μας έχουμε πολλούς αρωγούς που αναγνωρίζουν το έργο μας και "αιμορραγούν" οικονομικά μαζί μας δίνοντας τον ίδιο αγώνα για να σταματήσει η νεολαία μας να είναι μπροστά σ ένα υπολογιστή αποχαυνωμένη.
Τα αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς μιλάνε από μόνα τους κάνοντας πολλούς ακόμα φίλους να έρθουν κοντά μας δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε τιμώντας την πολυετή ιστορία του Πανναξιακού που δεν είναι επιχείρηση ούτε τσιφλίκι κανενός .Ήδη ο Πανναξιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα δίνει κίνητρα σε νέους αθλητές με τις άριστες ακαδημίες του και προσφέρει κοινωνικό έργο που πολλοί φορείς εκτός αθλητισμού θα ζήλευαν.
Πολλοί όμως που δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα και βλέπουν "φαντάσματα" σε εμπορευματοποίηση του Πανναξιακού λάτρεις της συνωμοσιολογίας αφού απ αυτή τρέφονται ,λειτουργούν υπεροπτικά και χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας θέτουν συνεχώς εμπόδια σ αυτή μας τη προσπάθεια κάνοντας τους αμερόληπτους δικαστές.
Ξεχνούν ότι οι ίδιοι δεν προσφέρουν κανένα κοινωνικό έργο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η οικονομική τους ευρωστία και επιβίωση με οποιοδήποτε κόστος ,χωρίς αξίες και ιδανικά πατώντας επί πτωμάτων.
Τους εγκαλούμε να σταματήσουν γιατί την απάντηση θα τους την δώσει η ίδια η κοινωνία της Νάξου θέτοντας τους στο περιθώριο . Τέτοιες προσπάθειες να είστε σίγουροι ότι μας κάνουν πιο δυνατούς να συνεχίσουμε αγωνιζόμενοι για το καλό της νεολαίας μας που τόσα πολλά της έχουν στερήσει τα τελευταία χρόνια.

Y.Γ : Kυριε Βλαχάκη τόσο καιρό στη δημοσιογραφία έπρεπε να ξέρετε ότι θα έπρεπε να έχετε την άποψη και των δυο πλευρών και όχι μόνο της μιας (Κυκλαδική) που όλως τυχαίως είναι και εργοδότης σας.
Υ.Γ Κυριε Καρανίκα συγχαρητήρια είστε ο μοναδικός επιχειρηματίας του νησιού που όχι μόνο δεν προσφέρετε τίποτα στο Πανναξιακό αλλά προσπαθείτε να κερδίσετε απ αυτόν…..
Δ.Σ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Διαβάστε το άρθρο της "Κυκλαδικής" στο Περί του εμπάργκο των δηλώσεων στον "Πανναξιακό"... Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

43 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Πανναξιακού, πριν εκδοθεί δόθηκε για έγκριση σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. ή όχι;
Αυτή η ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε, πριν εκδοθεί, γιατί δεν δημοσίευσε το blog την δημοσίευση της "Κυκλαδικής" και του Γιάννη Βλαχάκη;
Επειδή λίγο πριν υπάρχει μία ανάρτηση σχετικά με τον τύπο... απλώς ρωτάμε...
Για τα άλλα, μόλις μας την στείλουν στην εφημερίδα (γιατί δεν είχαν την ευαισθησία να την στείλουν) θα πάρουν την απάντηση...
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, εκ των προτέρων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι δοθηκε σε ολα τα μελη του συμβουλιου..ευθυνη δικη σας ειναι να απαντησετε επι της ουσιας....τωρα για το γιατι δεν δημοσιευτηκε το δημοσιευμα εκτρωμα της κυκλαδικης ρωτηστε το διαχειρηστη του blog και σταματηστε να ψαχνετε φαντασματα γιατι γινεστε γραφικοι.....

Ανώνυμος είπε...

η ανακοινωση ειναι δημοσιευμενοι αν θελετε μπορειτε να απαντησετε η μηπως πρεπει να σας σταλει η ανακοινωση με το Πιταρα με την αμαξα....???

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ FAX? ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ? ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ...?

Ανώνυμος είπε...

kala re paidia twra toys katalavate??aytoi poulane kai ti mana toys gia ena dieyro....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ??ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΤΟN ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ??ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ Τ ΑΡΠΑΖΕΙΣ??

karanikas είπε...

Επειδή δεν ασχολούμαι με την "ανθρωποφαγία" των "ανωνύμων", πέραν όλων των άλλων, την "κολασιμότητα" των οποίων θα την βρουν άλλοι, και όχι εγώ, καλά θα κάνουν άλλοι να δώσουν απαντήσεις "επί της ταμπακιέρας και όχι η "Κυκλαδική". Επίσης οι "ανώνυμοι" να ρωτήσουν τα προηγούμενα ΔΣ του Πανναξιακού για την συνεργασία που είχαμε. Για να μην αναφέρω ονόματα. Τότε θα δείτε ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε και φυσικά να "απολογηθείτε" για αυτά τα περί "δίευρων"...
Αν εσείς είστε ανώνυμοι, υπάρχει και διαχειριστής ο οποίος επιτρέπει τέτοια χυδαία σχόλια...
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, εκ των προτέρων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.Ο <> ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΖΗΤΗΣΕ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ .ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΟΛΑ.ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ

Naxos Fan είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να λειτουργούμε με δημοσιογραφικό τρόπο και νοοτροπία (δεν είμαστε δημοσιογράφοι άλλωστε)
Τα naxosfan είναι ένα ιστολόγιο που γράφει και δημοσιεύει άρθρα τα οποία οι διαχειριστές τους θεωρούν ότι αξίζουν προβληθούν. Επίσης φιλοξενεί, ανακοινώσεις, προσκλήσεις, δελτία τύπου, κ.α. από όπου και αν προέρχονται αφιλόκερδος με μόνο σκοπό την ενημέρωση των πολιτών. Σε καμία περίπτωση οι διαχειριστές του δεν υιοθετούν το περιεχόμενό τους.
Όποιος νομίζει ότι θίγεται και θέλει να απαντήσει το e-mail του blog είναι στη διάθεση του.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του Πανναξιακού επειδή τυγχάνει κι' εγώ να έχω φορέσει αυτήν την ένδοξη πραγματικά φανέλα και επειδή πραγματικά λυπάμαι για λογαριασμό σας μπαίνω στη διαδικασία να σας απαντήσω. Η απάντησή σας είναι κατάπτυστη και απαράδεκτη. Επικαλείστε τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς για να σας χειροκροτήσουμε. Ποιός σας είπε κύριοι ότι μόνο η βαθμολογία αποδεικνύει την επιτυχία μιας διοίκησης ενός σωματείου; Έχετε την υποχρέωση επειδή εσείς που διοικείτε είστε περαστικοί να συνεχίσετε την Ιστορία του Πανναξιακού μέσα κι' έξω από το γήμεδο τιμώντας την όχι σπιλώνοντας τη. Μην νομίζετε ότι επειδή φέρατε κάποια καλά αποτελέσματα πετύχατε κιόλας!!! Έχετε υποπέσει σε πολλά λάθη και ειδικότερα εποικοινωνιακά.

Ανώνυμος είπε...

Τολμάτε και καταφέρεστε κατά του Παναγιώτη του Καρανίκα. Αυτουνού που σας στηρίζει τόσα χρόνια ανειδιοτελώς. Που ήταν το μοναδικό έντυπο που υπήρχε να γράφει για σας. Ντροπή σας!! Έχετε δοκιμάσει να βγάλετε εφημερίδα και μάλιστα ημερήσια να δούμε τα κότσια σας;;;
Μια ανακοίνωση να γράψετε πρέπει να το δουλεύουν άλλοι για σας 3 μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Τους αρωγούς που λέτε ότι έχετε αμα συνεχίσετε έτσι θα τους χάσετε γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αρεστές στον κόσμο. Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο ψηλά πετάς αμα πέσεις θα φας χειρότερα τα μούτρα σου!!!!! Τι σας έκανε ο Καρανίκας σας ζήτησε λεφτά για μια διαφήμιση αυτό ήταν το λάθος του;;; Αυτά που σας έχει προσφέρει όλα τα χρόνια για να τα ξεπληρώσετε δεν φτάνει να πουλήσετε όλη την ομάδα και μαζί και την ψευτομαγκιά σας. Ο Καρανίκας επιτελεί κοινωνικό έργο και έχει βοηθήσει το Νησί όσο λίγοι αλλά εσείς που να ξέρετε να εκτιμάτε τις αξίες. Ντροπή σας αλήτες, ιερόσυλοι. Γιατί περί αλητείας πρόκειται η συμπεριφορά σας. Το μεγαλύτερο ελλάτωμα στον άνθρωπο είναι η αγνωμοσύνη και εσείς την έχετε περίσσια κύριοι.

KARANIKAS είπε...

Ποιος είσαι εσύ ο "ανώνυμος" που απαντάς "αντ αυτού";
Πρέπει να σου πω ότι, αν και είπα στον Βασίλη ότι θα ενημέρωνα τον κόσμο για την συναυλία, όπως και το έκανα, μία και δύο φορές, και πρωτοσέλιδα (ψάξε εκείνες τις μέρες και θα τα δεις) εκείνος επέμενε για διαφήμιση. Του είπα τιμή με πολύ μεγάλη έπκτωση (από 150 ευρώ, του έδωσα 100 ευρώ την φορά, του έκανα και μία καταχώρηση δώρο) Ηταν μία εμπορική συμφωνία. Δεν ζήτησε ποτέ να μπει δωρεάν. Και δεν θα μπορούσε, γιατί θα έπρεπε να κοπεί τιμολόγιο, αφού ήταν καταχωρημένη. Θυμάστε τι γινόταν το καλοκαίρι με το ΣΔΟΕ... Και όταν έγινε η συναυλία, μου απάντησε ότι δεν πήγε καλά και αν ήθελα, να μου έδινε 150 ευρώ. Ποιος θα δεχόταν αυτόν τον εξευτελισμό...
Δεν θα έπρεπε επειδή καλώς ή κακώς υπάρχει μία οικονομική διαφορά να έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Δεν είναι ο Πανναξιακός, κανενός ιδιοκτησία. Αν έχω με κάποιον την όποια οικονομική ή κοινωνική διαφορά, αυτό σημαίνει ότι αυτό το βγάλει η εφημερίδα, που άλλη είναι η αποστολή της, στο σωματείο, το κόμμα, την πάράταξη, την ομάδα την οποία εκπροσωπεί. Αυτό είναι ζούγκλα. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;
Αυτόμ συμβαίνει και με τις ομάδες, τις ΠΑΕ. Η απαγόρευση δηλώσεων των παικτών (εργαζομένος σε Ανώνυμη Εταιρεία) γίνεται προς όλα τα ΜΜΕ και επίσης είναι κατακριτέα. Δεν είναι πρακτική ερασιτεχνικού σωματείου.
Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος. Να προβάλω το γεγονός, όπως έκανα τόσα χρόνια με τα του Πανναξιακού. Μέχρι και άνθρωπο μέσα από την ομάδα ζήτησα κάποτε, επί Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, αντιπροέδρου, να μου γράφει τα νέα της ομάδας και να τον πληρώνω. Ο καθένας βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί φίλοι μου για να τελειώνει το παραμύθι. Κανένας από κανένα σωματείο δεν μπορεί να βάλει εκβιαστικά το χέρι στην τσέπη κανενός για να δώσει χρήματα. οσοι το κάνουν, και μπράβο τους, το κάνουν επειδή μπορούν ανιαδιοτελώς ή επιδιώκουν κάποια άλλη "απολαβή".
Το πως η "Κυκλαδική" βοήθησε τον Πανναξιακό, ξέρετε που είμαστε, έχουμε όλες τα τέυχη της εφημερίδας, και να δείτε...
Δεν ζητήσαμε για αυτή την προσφορά τίποτε από κανένα. Ποτέ... Οποιος έχει να πει κάτι αντίθετο, να βγει επώνυμα. "Ο Καρανίκας για να βάλει την συνέντευξη ή την φωτογραφία, ή για να αναγγείλει αγώνες της ομάδας ή συνελεύσεις, για τον Πανναξιακό ζήτησε έστω και ένα στέντ.". Επίσης ο Βλαχάκης είναι εργαζόμενος στην εφημερίδα, αλλά γράφει αυτό που ο ίδιος πιστεύει γιατί πάντα υπογράφει όπως και ο γράφων, τα κείμενα του και έχει και τη νομική ευθύνη. Η εφημερίδα έχει την αντικειμενική αστική και ποινική ευθύνη γιατι τα φιλοξενεί (αυτά προς τον διαχειριστή του blog).
Αυτά τα ολίγα, γιατί έχω πολλά να πω και να γράψω. Αλλά και η ανακοίνωση, αν δεν ζητηθούν συγνώμες δημόσιες, θα πάρει τον δρόμο της... Οπως και τα κακόβουλα σχόλια...
Δυστυχώς για κάποιους που κρύβονται πίσω από σύμβολα, εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Γι αυτό κάνω και αυτή την δουλειά...
Θέλατε ταμπακιέρα; Αυτή είναι ανώνυμοι και επώνυμοι...
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία, εκ των προτέρων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Απαγόρευσε ο Μέγας πρόεδρος στους παίκτες να μην δίνουν συνεντεύξεις στην Κυκλαδική. Τι λέτε ρε παιδιά σοβαρά;; Πω πω άκου να δείς απόφαση. Μιλάμε για το εμπάργκο της εικοσαετίας!!! Σίγα ρε μεγαλοπαράγοντες του Αθλητισμού τώρα τρομάξαμε. Τώρα τι θα γίνει το ποδόσφαιρο χωρίς τις μούρες σας και τις βαρύγδουπες δηλώσεις σας. Μιλάμε για μεγάλη απώλεια!! Έχασε κι ο Καρανίκας τα εκατομύρια που του δίνατε. Ρε ούστ να χαθείτε παλιοκεφτέδες. Γιατί αυτήν την γλώσσα καταλαβαίνετε Χαμένοι.

Ανώνυμος είπε...

karanika m areseis grafeis 5 sxolia gia ton eayto sou monos sou kai meta pali mia anakoinwsi ara twra na perimenoume pali 5 sxolia....xeftilikia

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ??ΝΑ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Μιας και είδαμε την απάντηση του Πανναξιακού, μηπώς θα μπορούσε ο κ. Καρανίκας να αναρτήσει το άρθρο για τον Πανναξιακό στο blog της Κυκλαδικής?

Ευχαριστώ πολύ
Γιώργος Βιτζ.

Ανώνυμος είπε...

gia to filo pou grafei oti i anakoinwsi einai kataptisti xeroyme pios einai kai ti xoli vgazei epeidi einai ektos pannaxiakou apo epilogi toy.kaneis den milise mono gia vathmologia apotelesmata.to 99% einai ntopia paidia opws episis kai oi akadimies poy einai upodeigma pros mimisi.....kati poy epi twn imerwn toy fantaze oneiro therinis nyktos.........

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με το βιτζιλαιο περιμενουμε την ανακοινωση της κυκλαδικης να διαβασουν ολοι για κυκλωματα αλητεια και αλλα να δουμε που τη βλεπουν....σε λιγο θα γραψουν για στημενα για το στοιχημα

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ηρεμήστε. Γιατί αν το δούμε και αλλιώς, πιο πολύ κόσμος ασχολείται με την "Κυκλαδική" και μάλιστα καθημερινά (άνθρωποι κάθε μορφωτικού επιπέδου - άνδρες και γυναίκες) παρά με τον Πανναξιακό, που ναι μεν - ιστορική - αλλά μια ομάδα ποδοσφαίρου είναι - με την οποία ασχολούνται κυρίως άνδρες και ποδοσφαιρόφιλοι.

Ανώνυμος είπε...

tora thimithikes ton pannaxiako?perisi evazes ton polemi k egrafe 2 selides gia to agersani k 3 seires gia ton pannaxiako.kyrie katerina

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ Κ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΥ?

Ανώνυμος είπε...

ο βασίλης από το νάξος φαν γιατί δε μιλάει ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ.
ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑΞΙΩΤΙΣΑ.ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΓΙΑΥΤΟ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

αν ειναι να διαβαζουμε για τη ναξο 2 σελιδες και για το τι βρακι φοραει η μενεγακη 6 σελιδες μασκα και παλι μασκα

Ανώνυμος είπε...

6.01 ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΩΤΙ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ:
Copy paste από internet : καιρός , κοινωνικά 1 άρθρο Γρηγορόπουλου ,20 λέξεις του εκδότη , έχεις κάνει ποτέ ρεπορτάζ Πάνο ;
ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΠΑΧΤΗ
Βλαχάκης κατάπτυστος τον αγοράζεις με 2 ευρώ ,

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΛΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠEΙΛΕΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ,ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ @@@@@ ΓΡΑΨΕ Η ΒΑΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ? ΑΠΟ ΤΑ 5 ΦΥΛΛΑ ΠΑΙΡΝΩ 3 ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ 4. ΑΝ Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 700 ΕΥΡΩ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ. ΝΙΣΑΦΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ κ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ......ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.....? ΑΣΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ..... ΑΠΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΦΥΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ...! ΜΜΜΜ! Ο Κ. ΒΛΑΧΑΚΗΣ! ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΚΙΖΕΙ....! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΠΟΛΕΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙ 2 ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΦΙΛΟΤΙ-ΤΡΑΓΕΑ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ) ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΕΙΣΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΚΑΛΑ, Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΤΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

as mas peite epiteloys poioys podosfairistes piasate k arnithikan na sas milisoyn legontas oti to apagoreyei o proedros.eidallos lete psemmata.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ "ΚΥΡΙΟΙ" ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;; ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ;;; ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ!! ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΞΙΩΤΕΣ, ΥΠΟΥΛΟΙ Κ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!! ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ... ΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΝΑΞΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ... ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟΨΗ, Κ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ;;; ΝΑ Κ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΟΥ... ΕΔΩ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΤΣΑ!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ... ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ!!! ΑΑΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΩ, ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΝ ΤΗ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΥΔΕΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ...
ΠΡΩΤΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 500% ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 1000% ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΤΟ Δ.Σ - ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ) ΟΧΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΙ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!. ΕΚΑΝΑΝ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ Η ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν εισαι καλα η εσυ εισαι η ιδια η χοντρη πατατα τις συγνωμη και μαλακιες δεν υπαρχει καμια συγνωμη
και καμια εκτιμηση ............αιντε δημοσιογραφοι του διευρου

Ανώνυμος είπε...

esy poy sikothikes 7:40 gia na grapseis aytes tis anoisies pese pali gia ypno k allakse pleyro.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο κ.ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Η Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΟΤΕ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ? ΠΟΤΕ!!!! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ? ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ? ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΙΚΟΦΑΝΤΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΦΟΒΑΣΤΕ? Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ? ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΚΑΙ κ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΚΑΙ κ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΓΕΡΕΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!! ΠΟΤΕ ΗΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ κ.ΒΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!! ΕΣΕΙΣ κ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΟΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 1 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΣΑ! ΤΟ ΤΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΝ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!!!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΧΤΕΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ κ.ΒΛΑΧΑΚΗ ΚΑΙ κ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ (ΠΑΙΧΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

Τι ψαχνεις να βρεις τωρα ρε φιλε αυτοι δεν ξερουνε που ειναι το γηπεδο......σημασια δεν δωσανε ποτε γιατι φυσικα δεν ειχανε να λαβουνε ουτε μιζες ουτε δωρα ουτε λαδωματα.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ??Ε ??ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ...ΟΛΟ ΛΑΣΠΗ... ΗΔΗ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Όλα όσα διαβάζω τις τελευταίες ημέρες με στεναχωρούν, Ο Πανναξιακός έχει ενα σκοπό και με αυτόν πρέπει να ασχολείστε,και τον κάνει με τον καλύτερο τρόπο κατά την γνώμη μου.Αν θέλετε την γνώμη μου ,ο πρόεδρος να πάει για ένα καφέ με των Καρανίκα και να λήξουν όλα. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με το Κωστα που παντα εχει την ωριμη πυροσβεστικη φωνη.....