Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Χτύπησαν γυναίκα που έκανε έλεγχο για το κάπνισμα!

Άξεστος, μεθυσμένος, ή και τα δύο; Ό,τι κι αν ήταν από όλα αυτά, ο άγνωστος κάτοικος του χωριού Ζάρκο των Τρικάλων, δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία για την ενέργειά του να χτυπήσει με γροθιά μια γυναίκα ελεγκτή, ακόμη κι αν διαφωνεί με τους ελέγχους για το κάπνισμα! Ο κάτοικος του χωριού έπινε σε ένα ουζερί, όταν ξαφνικά μπήκες μια ομάδα ελεγκτών για να κάνει έλεγχο για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Μια από τις γυναίκες που μετείχαν στην ομάδα, πλησίασε τον καπνιστή και.... του ζήτησε την ταυτότητά του για να του επιβάλει πρόστιμο.
Αστραπιαία, εκείνος άπλωσε το χέρι του και χτύπησε με την γροθιά στο πρόσωπο την ελεγκτή! Τρομοκρατημένοι από την άγρια και απρόσμενη αντίδραση, οι συνάδελφοί της την πήραν από το χέρι και έφυγαν… τρέχοντας από το χωριό, καθώς η απαράδεκτη χειρονομία του δράστη έγινε δεκτή με… αποθεωτική αποδοχή από τους υπόλοιπους θαμώνες και υπήρχε φόβος τα επεισόδια σε βάρος τους να γενικευτούν!
Πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Έλληνα θεριακλή, σε τέτοιες περιπτώσεις ξέρεις να ρίχνεις μπουνιές, όταν σε κλέβουν και σε ξεφτιλίζουν κάνεις το κορόϊδο!!! Α, ρε παλιοκερατέδες μπουνιές που τις θέλετε!