Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Συνάντηση ΠΟΕΣΕ - Κακλαμάνη για τον αντικαπνιστικό νόμο

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΣΕ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Αν. Γεν. Γραμματέα κ.κ. Ιωάννη Τσάκο και Γιώργο Κουράση αντίστοιχα συναντήθηκαν χθές Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αθηναίων με τον Δήμαρχο Αθηναίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Ιωάννης Τσάκος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις επιπτώσεις της εφαρμογής της καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος στα καταστήματα του Κλάδου. Τόνισε δε ιδιαίτερα ότι οι επιπτώσεις από την εφαρμογή του Νόμου θα...... είναι τραγικές για τον Κλάδο και την Εθνική Οικονομία με το κλείσιμο τουλάχιστον 20.000 επιχειρήσεων και την απώλεια περί των 40.000 θέσεων εργασίας. Επίσης κατέστησε σαφή την επιτακτική ανάγκη η Πολιτεία πριν την νομοθέτηση να ερευνά τις επιπτώσεις για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις από την εφαρμογή τέτοιων νόμων.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ ανέλαβε τη δέσμευση αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές να συγκαλέσει το ΔΣ της ΚΕΔΚΕ, να καλέσει την ΠΟΕΣΕ να παρουσιάσει και να καταθέσει τις απόψεις της έτσι ώστε η ΚΕΔΚΕ να τοποθετηθεί επί του προβλήματος εισηγούμενη σχετικά στην Κυβέρνηση.
Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ ζήτησε από τον Δήμαρχο τη σύμφωνη γνώμη του για την επαναφορά της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τους ΟΤΑ από δημοτικά τέλη κλπ. Ο κ. Κακλαμάνης εκφράστηκε θετικά επί της προτάσεως αυτής

Για το Δ.Σ του συλλόγου Μαζικής Εστίασης Νάξου "Νάξος-Φιλοξενία"

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Γιάννης Β. Παπαδόπουλος. Ευάγγελος Αθ. Καραμανής
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :