Τετάρτη, Οκτωβρίου 20, 2010

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΤΟΠΛΟΊΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΑΣ

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων, έχοντας υπόψιν το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται τα τελευταία χρόνια στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας, λόγω μείωσης των τακτικών δρομολογίων σύγχρονων και αξιόπλοων πλόίων, με άμεσες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία :
1) Χαιρετίζει την αποψινή σύσκεψη των επεγγελματικών φορέων της Νάξου με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας.
2) Στέκεται αγωνιστικά δίπλα στην δίκαιη διεκδίκηση αύξησης των δρομολογίων ιδιαίτερα αυτών της...... θερινής περιόδου με σύγχρονα και αξιόπλοα μέσα.

3) Υπενθυμίζει ότι με πρόσφατη απόφαση - ψήφισμα του Δ.Σ. της ( Απρίλιος 2010 ) έχει θέσει επιτακτικά το ίδιο θέμα.

4) Δηλώνει ότι θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει κοινή, συντονισμένη και ΑΜΕΣΗ δράση όλων των φορέων του νησιού για την ανάδειξη του προβλήματος και την διεκδίκηση ικανοποιητικής λύσης του.

5) Θέτει τον εαυτό της στην υπηρεσία επίτευξης των παραπάνω στόχων και στον αγώνα για τη λύση του ζωτικού προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας με τον Πειραιά, τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τη Βόρεια Ελλάδα ( Θεσσαλονίκη ).

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΪΤΟΣ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τη λύση την είχαμε μέσα στα χέρια μας για δυο δεκαετίες, αλλά χάρη σε κάποιους τη χάσαμε. Ποιά ήταν αυτή; Μα φυσικά η Α.Ν.Ε. Νάξου. Τώρα, αν περιμένετε οι ακτοπλοϊκες να μας λυπηθούν και να βάλουν περισσότερα πλοία, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Δεν θα κάνουν μια κίνηση, αν δεν είναι σίγουροι σε μεγάλο βαθμό ότι θα αποφέρει καρπούς. Γι' αυτό και η HELLENIC SEAWAYS άλλαξε το δρομολόγιο του Ν. Μύκονος. Γιατί, το χειμώνα που έπρεπε να το στηρίξουμε για να πιάσει στη γραμμή, δεν το κάναμε, με αποτέλεσμα να μη φέρει πολλά έσοδα στην εταιρία. Μην είμαστε, λοιπόν μοναχοφαγάδες. Αν θέλουμε πλοία πρέπει να τα στηρίζουμε. Όχι μόνο να τα θέλουμε για να μας φέρνουν τους τουρίστες το καλοκαίρι και το χειμώνα να μη μπαίνουμε μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Οταν οι αλλοι τον 21ο αιωνα φτιαχνουν ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, εμεις ειχαμε την απιθανη ιδεα να κανουμε συσκεψη για να παρακαλεσουμε τους εφοπλιστες να βαλουν κανα βαπορι ακομα.
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ.
Και οι αλλοι βεβαια συμπαραστεκονται !!! αμ, τι ? κανουν και τιποτ' αλλο ?
Οπως τα λεει ο πανω-πανω.
Την μερα που ανακαλυφθηκε το αυτοκινητο, εμεις αποφασιζουμε και συσκεπτομαστε για το αν θα βαλουμε πεταλα στο γαιδουρι.