Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2010

Επίσκεψη Μανόλη Μαργαρίτη σε Γαλανάδο – Ποταμιά – Μονή – Κινίδαρο.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, συνοδευόμενος από υποψηφίους και στελέχη του συνδυασμού του επισκέφτηκε το Γαλανάδο και στη συνέχεια την Ποταμιά συνομίλησε, αντάλλαξε απόψεις και απάντησε σε πλήθιος ερωτήσεων των κατοίκων των χωριών, δεσμεύτηκε ότι ως η αυριανή Δημοτική αρχή τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βοηθήσουν στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν από την αδράνεια και την αδιαφορία της..... σημερινής Δημοτικής αρχής.
Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου μετά τη λειτουργία και την Παρέλαση των μαθητών, ο κ. Μαργαρίτης επισκέφτηκε τον Κινίδαρο και τη Μονή συνομίλησε με κατοίκους, περπάτησε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στα σοκάκια των χωριών και ενημέρωσε τους κατοίκους για το πρόγραμμα του συνδυασμού του και για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων τους.

Αύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο κ. Μαργαρίτης θα βρίσκεται στην Αθήνα και το απόγευμα στις 18:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση ετεροδημοτών και φίλων του συνδυασμού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :