Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Τεράστια νίκη του Πανναξιακού μέσα στην Πάρο, 1-2 τον ΑΟΠ

Ένα θαυμάσιο παιχνίδι, πραγματικό ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο της Πάρου την Κυριακή το απόγευμα. Ένα ματς που είχε τα πάντα. Γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες κι απ΄τις δυο ομάδες, αποβολές, ένταση και πολύ όμορφο σε αρκετές στιγμές ποδόσφαιρο, που τελικά βρήκε νικητή τον Πανναξιακό. Όπως γράψαμε στο naxosfan (το Σάββατο), η ομάδα της Νάξου πήγαινε στο γήπεδο της Παροικίας με μια πολύ κακή πρόσφατη προϊστορία αποτελεσμάτων. Όμως ο Λευτέρης Σουσούνης ήταν εκεί. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο bomber άφησε την σφραγίδα του, πετυχαίνοντας δυο γκολ και δίνοντας μια υπερπολύτιμη νίκη για την συνέχεια.
Πολύ καλό ματς στο 1ο μέρος, με τον Πανναξιακό να απειλεί πρώτος μόλις στο 2' με την σέντρα του εξαιρετικού και σήμερα Γιώργου Κατσάνη προς τον Σουσούνη, η κεφαλιά του οποίου από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του ΑΟΠ να φτάσει κοντά στο γκολ σε δυο περιπτώσεις με τα σουτ των Κορτιανού στο 8' και Αρκουλή στο 9', να αναγκάζουν τον.... Βασιλάκη να πραγματοποιήσει δυο πολύ καλές επεμβάσεις. Ο χορός των ευκαιριών συνεχίστηκε στο 15' με τον Μουμπάρακ να πιάνει το βολέ στην κίνηση μετά την σέντρα του Σουσούνη και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 23' ο Μουμπάρακ και πάλι, μπήκε στην περιοχή του ΑΟΠ, ανατράπηκε εμφανώς εντός περιοχής, με τον Σουλτάνη να δίνει φάουλ στην γραμμή και όχι πέναλτι ! Το ''highlight'' του αγώνα έγινε στο 39', με τον Σουσούνη να κερδίζει την μπάλα μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής του ΑΟΠ, και μην έχοντας ελεύθερο συμπαίκτη να πασάρει ... πήρε τη φάση επάνω του, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την μεγάλη του κλάση ! Απέφυγε τρεις αμυντικούς των γηπεδούχων και απ το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Βλαχάκη, κάνοντας το 0-1. Το ημίχρονο τελείωσε με την κλασικότερη ίσως ευκαιρία των γηπεδούχων όταν στο 44' ο Αρκουλής πρόλαβε τον Βασιλάκη στην έξοδο, πλάσαρε, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανναξιακό να ελέγχει το ματς και να χάνει τρεις καλές ευκαιρίες με τους Γ. Κατσάνη στο 50', Μουμπάρακ στο 58', και Πολυκρέτη στο 60' να ''τελειώσει" το ματς. Πράγμα, που του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει και στο 66' όταν ο Σουσούνης ''τσίμπησε" την μπάλα μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βλαχάκη, βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων τον τράβηξε για να μην σκοράρει ανατρέποντας τον, και ο ρέφερι Σουλτάνης έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον πορτιέρο των γηπεδούχων μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Ο 1ος σκόρερ (και φέτος) της κατηγορίας Σουσούνης έστησε την μπάλα, εκτέλεσε, κάνοντας το 0-2 και τα πράγματα ευκολότερα για τον Πανναξιακό. Στους πανηγυρισμούς, ο Γ. Κατσάνης βλέποντας και τους ''κολλητούς" του απ' το Φιλώτι στην εξέδρα (που στο μεταξύ είχαν έρθει στο γήπεδο αφού είχε τελειώσει το δικό τους ματς στα Μάρμαρα), το ''γιόρτασε" με την ψυχή του φωνάζοντας μπροστά και στους φιλάθλους του ΑΟΠ, ''ζήτω η ΑΟΦΑΡΑ και η Πανναξιακάρα'', ξεσηκώνοντας όμως τους γηπεδούχους. Ο διαιτητής Σουλτάνης κατόπιν λαϊκής απαίτησης, του έβγαλε την δεύτερη κίτρινη, επαναφέροντας τις αριθμητικές ισορροπίες, και αποβάλλοντας τον άδικα, αφού ούτε έβρισε ούτε και χειρονόμησε προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, κάτι που άλλωστε αναφέρει και στο φύλλο αγώνα. Ο ΑΟΠ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 75' με σουτ του Κορτιανού απ το ύψος του της μικρής περιοχής κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίοι απ τον Πανναξιακό οι Βασιλάκης (με πολύ καλές επεμβάσεις στο 1ο μέρος) , Γ. Κατσάνης (παρα την ''ανόητη" αποβολή), και Σουσούνης που συνεχίζει ασταμάτητος να φορτώνει τα αντίπαλα καρέ. Καλύτερος του ΑΟΠ ο Αρκουλής, που ταλαιπώρησε σε πολλές περιπτώσεις τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.
Μέτρια η διαιτησία των Σουλτάνη, Δεληγιάννη, Αρμακόλα.
ΑΟΠ (ΚΟΠΑΝΙΔΗΣ) ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΑΛΙΜΠΡΑΝΤΗΣ, ΚΟΡΔΟΣ, ΛΑΠΗ (ΔΑΦΕΡΕΤΑΣ) (ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ), ΜΟΥΡΑΙ, ΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΚΟΡΤΙΑΝΟΣ, ΚΑΒΑΛΗΣ, ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ (ΧΑΡΙΣΤΟΣ), ΜΠΑΛΚΑΣ.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ) ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, Γ. ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ (ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ), ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, Ν. ΚΑΤΣΑΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ (ΜΑΣΟΥΡΑΣ), ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ (ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ), ΣΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ.

ΥΓ. Πραγματικός Κύριος ο προπονητής του ΑΟΠ Τ. Κοπανίδης, αφού είχε τελειώσει το ματς και αποχωρώντας με το αυτοκίνητο του προσφέρθηκε και μετέφερε αθλητές της αποστολής του Πανναξιακού προς το λιμάνι. Όχι σαν κάτι άλλους πέρυσι ...
ΥΓ 1. Απορίας άξιο, και αντικείμενο συζήτησης όλης της αποστολής του Πανναξιακού, πως αυτή η ομάδα (ΑΟΠ), βρίσκεται με μηδέν νίκες και βαθμούς στην ουρά της βαθμολογίας !
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :